• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

To są najśliczniejsze mebelki jakie widziałam na Allegro - tylko niestety nie stać nas na nie:zawstydzona/y:

a tu takie śliczne zdjęcia pokazujecie, ach zazdroszczę, ale też życzę udanych pomysłów;-)

wiesz ja Ci powiem że to nie lada wydatek ale jak tak usiedliśmy i podliczyliśmy że trzeba kupić łóżeczko i komodę i to już 1000 zł to lepiej dołożyć i kupić pełen komplet bo nasz szkrabik będzie miał swój pokoik i tak trochę pusto by w nim było a tak to się zapełni kompletem mebelków :tak: i będzie do rzeczy wyglądało ;-) już nie mogę się doczekać :tak: bo mam wolną rękę w urządzaniu i dekorowaniu pokoiku więc czekam aż będzie remont szybciutko w domku i wtedy będę mogła się spełniać w roli projektanta :-D ale remont zaplanowany dopiero na wrzesień to jeszcze troszkę czasu :-(

reklama
wiesz ja Ci powiem że to nie lada wydatek ale jak tak usiedliśmy i podliczyliśmy że trzeba kupić łóżeczko i komodę i to już 1000 zł to lepiej dołożyć i kupić pełen komplet bo nasz szkrabik będzie miał swój pokoik i tak trochę pusto by w nim było a tak to się zapełni kompletem mebelków :tak: i będzie do rzeczy wyglądało ;-) już nie mogę się doczekać :tak: bo mam wolną rękę w urządzaniu i dekorowaniu pokoiku więc czekam aż będzie remont szybciutko w domku i wtedy będę mogła się spełniać w roli projektanta :-D ale remont zaplanowany dopiero na wrzesień to jeszcze troszkę czasu :-(

Wiesz co my mamy tylko 2 ciasne pokoje z meblami od właścicieli, nie ma pola do manewru, dziecku się tylko wstawi łóżeczko do sypialni i to na razie tyle, może gdybyśmy mieli swoje mieszkanie było by inaczej,a tak to wszystko drogie,a za mieszkanie też słono płaci my :-(

Ale oczywiście wkleję fotki jak już będzie gotowe, u nas też ja dekoruję, nawet jak mąż robi krzywą minę :-D

Batonik super mebelki, tez bym chciala takie miec, ale w pokoju Piotrusia juz stoi jedna szafa biurko i komoda tylko takie w kolorze buku proste i mi sie nie podobaja ale zawsze mozna przemalowac i nakleic jakies zwierzatko.

ja moge pomazyc o pokoju dzieciecym, my mieszkamy z rodzicami mojego i mamy maly pokoj a mieszkanie ma 37 m. wiec nie mamy pola do manewru ale jakos damy rade moze kiedys sie nam uda i bedziemy mieli wlasne m.

ja moge pomazyc o pokoju dzieciecym, my mieszkamy z rodzicami mojego i mamy maly pokoj a mieszkanie ma 37 m. wiec nie mamy pola do manewru ale jakos damy rade moze kiedys sie nam uda i bedziemy mieli wlasne m.

hmmm my też chcielibyśmy większe m no ale jest jak jest mieszkamy na 40m2 ważne że są dwa pokoje jakoś się podzielimy sprawiedliwie :tak:;-):-D jeszcze tylko muszę mojego R przekonać do paneli bo on upiera się przy cyklinowaniu parkietu :sorry2:

ja też wolę parkiet...
jak sie przeprowadzałam to tylko cyklinowaliśmy, lakierowaliśmy i parkiet 30-letni jak nowiutki. A jeszcze był świetnie położony, żadnych przerw, więc wygląda jak dopiero co kładziony. nigdy bym nie zamieniła na panele...

ten parkiet wygląda jak na zdjęciu. no i dodatkowo mój synek, ale zdjęcie sprzed roku, jak miał kilka miesięcy :-) (chyba 5)

Załączniki

• 193.jpg
    193.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 219
Ostatnia edycja:
ja też wolę parkiet...
jak sie przeprowadzałam to tylko cyklinowaliśmy, lakierowaliśmy i parkiet 30-letni jak nowiutki. A jeszcze był świetnie położony, żadnych przerw, więc wygląda jak dopiero co kładziony. nigdy bym nie zamieniła na panele...

ten parkiet wygląda jak na zdjęciu. no i dodatkowo mój synek, ale zdjęcie sprzed roku, jak miał kilka miesięcy :-) (chyba 5)

a ja mam takie malutkie klepki poukładane w kwadraciki i chyba już są nie modne :/

a synek supcio :)

reklama
no zdecydowanie parkiet jest lepszy...
ja tez mieszkam z moimi tesciami i mezem w domu jednorodzinnym...mamy jeden pokoik 24m2 i to tyle sa jeszcze 2 pokoje puste jeden na dole z komputerem i chcialabym zeby tam sie tescie przeniesli jak dziecko bedzie starsze chyba ze do tego czasu uda nam sie wybudowac do konca w koncu... a drugi pokoj jest szwagra on siedzi w irlandii z zona i dziecakami wiec tak nie bardzo przejmiemy po nim pokoj bo jak przyjezdzaja do polski na urlop to do nas...wiec jak narazie tez mam jeden pokoj jeszcze z mega niskim skosem ze pod jedna sciana nic sie nie da ulozyc...nie wiem jak dac rozwiazanie zeby miec sypialnie w sypialni... myslalam zeby jakos przedzielic ten pokoj ale nie mam pomyslow..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry