batonik24
Mamusia Klusiaczka
Pewnie masz mozaikę parkietową - a więc pocieszę Cię mozaika wraca do mody ;-)
to chyba teraz ja będę musiała się zastanowić - może faktycznie zostawimy ten parkiet czy tam mozaikę :/ sama nie wiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie masz mozaikę parkietową - a więc pocieszę Cię mozaika wraca do mody ;-)
Kochana my tez chcielismy zakupic z tego komode i łózeczko, ale szwagierka zakupila wczesniej, łózeczko czekalo na dzidzie 2 miesiace, my pojechalismy na chrzest do nich jak mała miała 2 mies, a stan łózeczka byl tragiczny, tzn, te czesci polakierowane jasne- porysowane i zaczely sie robic pecherze i odpadac!! zdecydowalismy ze kupujemy jednak zwykle łózeczko czyli LOZECZKO tymon ll SZUFLADA + MATERAC + PRZEWIJAK ! (1158442424) - Aukcje internetowe Allegro a mebelki z ikeai tzn, komodę tylko bo reszte mamy.:-) my też pod koniec września będziemy już chyba mieli gotowy a na pewno w październiku bo to ostatni gwizdek
na pewno kupujemy te mebelki:
MEGA Zestaw Mebli SAFARI Klupś Poznań + GRATIS! (1157237515) - Aukcje internetowe Allegro
to widzę że my naprawdę w komfortowej sytuacji jesteśmy bo co prawda mamy kredyt ale mieszkanie 3 pokoje i dla Ludzika osobny pokoik.
fajne linki do mebelków Safari podajecie, ja miałam nadzieję póki co kupić komodę z przewijakiem i łóżeczko bo na początku będą stać w naszej sypialni a też dziecka ubranka nie zajmują aż tyle miejsca.
co do tych pierwszych zdjęć pokoików to jak dla mnie "za słodkie".
my planujemy remont generalny łazienki i przedpokoju we wrześniu, pokój dziecinny to w sumie tylko wymalować/wytapetować i wstawić meble.
jak się wprowadzaliśmy to robiliśmy cyklinowanie wszystkich parkietów i potwierdzam - są lepsze niż panele.też mamy takie jak weronika-jasne w jodełkę.
pozdrowienia
choć lepiej byłoby mieć 3 
a w pokojach wystarczy odświeżyć ściany i wstawić meble + to cyklinowanie podłóg ;-)
a podjęliśmy decyzję, że kupimy kołyskę, która na noc będzie wędrowała do naszego pokoju co by szkrabik był blisko mamusi 
ja tez chcialam kolyske ale szwagierka ma i na barzdo krotko jej starczyla...jakas mala byla i pozniej tez kupila normalne lozeczko wiec ja daje na 2w1![]()