• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja śpiworek myślałam na 68 właśnie kupić ale się nie znam szczerze;)

dostałam wyprawkę od sąsiadki 4 pary śpiochów, 4 kaftaniki, 2 bodziaki, spodenki, i pajac
a do tego z all znów przesyłkę : 4 pary cudnych body z napisami "kocham mojego tatę, moją mamę, moją babcię, mojego dziadka" takie kopertowe czy jak to sie nazywa;), 4 pary bodziaków z długim rękawem, 3 z krótkim, 3 czapeczki, 4 pary pół śpiochów, 4 śpiochy z disney z którym super jestem zadowolona :D do tego 1 rampers :)

I dziś kupiłam za 27 zł wanienke w biedronce z termometrem niebieska z kubusiem puchatkiem;) na chwile obecną dziecku z ciuszków nic nie kupuję już raczej jedynie jakiś dresik i kombinezon bo już wszystko niemal mam ;)

To super :-D

Ja wanienkę mam dostać od kuzynki i to ze stelażem, gdyby nie to na pewno ta z biedronki była by moja , bo są przecudne.
A kuzynka chce mi dać ze stelażem, co by mi ułatwiło sprawę, bo nie mam gdzie wanienki położyć, mamy mały szklany stół - na niego się boję, a w łazience się nie zmieści, w prysznicu też.....
Dobija mnie czasem ta ciasnota w tym mieszkaniu, ale cóż.....

reklama
a dziś właśnie zakupiłam nasze 4 koła :D:D:D od znajomej wózek wielofunkcyjny kolor czarno zielony ale śliczny :D jak go dostane to zrobię foteczki;)
no to czekamy ja tez juz ogladam wozki ale najpierw chce kupic luzeczko dopiero potem jak bedzie kasa to wozek a jak nie to kupie dopiero za becikowe a oto wozki ktore mnie interesoja :-)
Rewelacja największe wyposażenie najtaniej !!!!! (1155158580) - Aukcje internetowe Allegro
Polski wózek - od producenta - GRATIS - BOGUŚ 2N (1155216041) - Aukcje internetowe Allegro

Upatrzyłam dziś w Tychach świetny ciucholand z ciuchami tylko dla dzieci. Istny raj dla mnie. Ale muszę jeszcze trochę poczekać - może we wtorek dowiem się co to za stworka noszę pod sercem, jak nie we wtorek to 24 na połówkowych na pewno. Bo takie piękne sukienki różowe i swetereczki słodkie. A jakie fantastyczne malutkie koszule i bojówki dla malutkiego faceta :) Mam nadzieję że już będę wiedziała w przyszłym tygodniu to się z przyjaciółką umówię na szaleństwo :)
A w sklepie z nowymi ciuchami oglądałam komplecik - 45 zł :( Chyba w nowych będę tylko bieliznę kupować. Trochę body z krótkimi i długimi rękawkami już mam, bawełniane śpioszki do spania kupię w hurtowni - a resztę na ciuchach :)

Upatrzyłam dziś w Tychach świetny ciucholand z ciuchami tylko dla dzieci. Istny raj dla mnie. Ale muszę jeszcze trochę poczekać - może we wtorek dowiem się co to za stworka noszę pod sercem, jak nie we wtorek to 24 na połówkowych na pewno. Bo takie piękne sukienki różowe i swetereczki słodkie. A jakie fantastyczne malutkie koszule i bojówki dla malutkiego faceta :) Mam nadzieję że już będę wiedziała w przyszłym tygodniu to się z przyjaciółką umówię na szaleństwo :)
A w sklepie z nowymi ciuchami oglądałam komplecik - 45 zł :( Chyba w nowych będę tylko bieliznę kupować. Trochę body z krótkimi i długimi rękawkami już mam, bawełniane śpioszki do spania kupię w hurtowni - a resztę na ciuchach :)

a powiedz mi gdzie to w Tychach taki fajny ciucholand? bo ja mieszkam niedaleko i chętnie bym tam wpadła pobuszować :D

Pewnie :-D

Sama bym się przeszła kupić coś, ale jak się zna płeć jest o wieeeeeeeele łatwiej wybrać

ja mam przerabane bo w poblizu niema zadnego fajnego ciucholandu :( i lipa a pobuszowalabym z checia. no ale moze jak bede jechac do pracy podbic ksiazeczke to wpadne tam do ciucholandu ah ale mi ulzy hehe. siedzialam na allegro i przegladalam trzeba cos juz powoli zaczac kupywac poki brzuch maly bo pozniej juz si enie bedzie chcialo isc.

Hej, a ja dziś też kupiłam ta wanienkę w biedronce, co polecała ariska:) Kolor zielony, bo stwierdziliśmy z mężem, że będzie taki uniwersalny :-) Fajna i naprawdę tania:) Naprawdę nie są tam takie złe rzeczy w tej biedronce:) Mam tylko nadzieję, że ten termometr będzie działał:)

reklama
czesc dziewczyny !
podczytuje was sobie. Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko, ze bed epodgladac wasze zakupy :)
jak niekotre z was tez jestem maniaczka zakupow,a zwlaszcza ubranek dla dzieci !!!!!!
dla synka zaczelkam kupowac jak poznalam plec, na poczatku 4m-ca ciazy. mialam tego mase i jesli drugie baby bedzie chlopak, to tez juz prawie wyprawka gotowa, dokupie pare nowych przed porodem. Ale ze mnie to taka maniaczka, ze ja juz kupuje, a w ciazy jeszcze nie jetsem!
i to i unisexy (biale, bezowe) i typowe dla dziewczynki. Jak bedzie drugi chlopak to odsprzedam :) mam juz tego 2 kartony i tak jak ktoras juz z was pisalam - tylko czekam tchorzowsko kiedy maz mnie zdybie za te zakupowe ekscesy ;)
pozdrawiam serdecznie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry