• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

;-)Witam weekendowo ;-)

u nas niezła pogoda, przebija się słonko i jest dosyć ciepło :tak: ja troszku dziś pospałam tzn do 10 :laugh2: ale o 7 już zjadłam z moim R śniadanko ;-)

dziś wybieramy się do teściowej na urodziny :tak:

Monika77 kombinezon bardzo fajniutki, ja też właśnie o takim raczej myślałam niż o takim z nóżkami :tak: taki wydaje mi się wygodniejszy w zakładaniu :tak:

reklama
Ariska mam do Ciebie pytanie a propos tej wanienki z biedronki? Czy sprawdzałaś czy Tobie działa ten termometr? Bo my dziś wypróbowaliśmy i okazało się, że nie :no: Więc nie wiem co jest grane, ale wymieniać chyba nie będę, bo chyba nie wzięliśmy paragonu.

napewno polecam robana w nh na placu centralnym wybor ciuszkow dla maluszka spory i ubranka jakosciowo super. a tak pozatym to nie wiem bo glownie jak w pracy bylam to robilam zakupy tam bo tu u mnie na osiedlu nie ma :-( i sa tylko te new york czy jakos tam i ciuszki dla dzieci sa wycenione a ceny czasem z kosmosu maja.

Hej malutka, u mnie w pobliżu tez nie ma żadnego robana. Ja w sumie specjalnie jeżdżę do jednej takiej ciucharni na ulicy Cegielnianej. Ale Ty chyba mieszkasz gdzieś niedaleko NH, przynajmniej tak wywnioskowałam z postu;)

dla styczniowych brzdąców rzeczywiście taki kombinezonik jest lepszy niż z nóżkami ... niemowlaczki są takie drobniutkie!!

ale z takim kombinezonem jest problem przy zapięciu pasów w foteliku!!!

termometr zawsze można dokupić bo to groszowe sprawy :) jestem zdania ze wanienka powinna byc najprostsza :) i dostosowana do kapieli czyli czy będziecie kąpać w pojedynkę czy np we dwoje ... bo to duża różnica!!

zwykła wanienka jest dobra jak się kompie we dwójkę ;) jak miałam sama wykąpać małą to miałam problem bo tu trzymaj dziecko tu myj ...

i żałuję ze nie kupiliśmy takiej profilowanej wanienki .... np ONDA jest super mozna kupić używaną za małe pieniądze polecam na allegro ich dużo :) np Wanienka OK BABY ONDA Wrocław (1162972507) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry