• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Wiem, że nie są tanie przesyłki, ale czasem bardziej się opłaca hurtowo coś kupić. My w sumie często coś zamawiamy na allegro. I wydaje mi się, że i tak wychodzi to taniej. Bo tu w Krakowie, jak chodziłam po tych galeriach dla dzieci, to głowa mi spuchła, takie są drogie ubranka. Chyba że poszukam jakiś hurtowni u nas, pewnie są jakieś. Claudia, fajnie że się zaoferowałaś:) Też bym chętnie z Tobą pochodziła:) Nie ma to jak 2 matki na zakupach :) A w zasadzie skąd Ty jesteś Brzuszek?

OOOOOO z Cieszyna, południe polski
U nas jest sklep z tanimi rzeczami :-D
Macie może sklep Juta u Was??

reklama
Wiem, gdzie jest Cieszyn i znam go :) Ja pochodzę ze śląska i mam niedaleko do Cieszyna:) A dokładnie mieszkałam niedaleko Żor :) Nie wiem czy jest u nas taki sklep, musiałabym sprawdzić w necie :)

Wiem, gdzie jest Cieszyn i znam go :) Ja pochodzę ze śląska i mam niedaleko do Cieszyna:) A dokładnie mieszkałam niedaleko Żor :) Nie wiem czy jest u nas taki sklep, musiałabym sprawdzić w necie :)

Są fajne ceny :-D

Tego pajacyka co widać poniżej to kupiłam za 15 zł
A są też często piętro wyżej ciuszki używane i tanie, tylko nie każdy lubi kupować używane :-(

ja uwielbiam szperac po ciuchalandach zwlaszcza robana, dla michaski znalazlam naprawde super ciuchy w wiekszosci z h&m i praktycznie nie uzywane. wiadomo na poczatek dla dzidziusia powinny byc nowe ale pozniej po domu czy do piaskownicy czemu nie zawsze mniej zal 1 zl czy 5 zl niz ciucha za 20 zl

ja uwielbiam szperac po ciuchalandach zwlaszcza robana, dla michaski znalazlam naprawde super ciuchy w wiekszosci z h&m i praktycznie nie uzywane. wiadomo na poczatek dla dzidziusia powinny byc nowe ale pozniej po domu czy do piaskownicy czemu nie zawsze mniej zal 1 zl czy 5 zl niz ciucha za 20 zl

Jasne i ja to popieram , dzieci szybko rosną ale też szybko brudzą :-D
A na ciuchach można czasem super rzeczy kupić i nie tylko do piaskownicy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry