• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Wiem, że nie są tanie przesyłki, ale czasem bardziej się opłaca hurtowo coś kupić. My w sumie często coś zamawiamy na allegro. I wydaje mi się, że i tak wychodzi to taniej. Bo tu w Krakowie, jak chodziłam po tych galeriach dla dzieci, to głowa mi spuchła, takie są drogie ubranka. Chyba że poszukam jakiś hurtowni u nas, pewnie są jakieś. Claudia, fajnie że się zaoferowałaś:) Też bym chętnie z Tobą pochodziła:) Nie ma to jak 2 matki na zakupach :) A w zasadzie skąd Ty jesteś Brzuszek?

OOOOOO z Cieszyna, południe polski
U nas jest sklep z tanimi rzeczami :-D
Macie może sklep Juta u Was??

reklama
Wiem, gdzie jest Cieszyn i znam go :) Ja pochodzę ze śląska i mam niedaleko do Cieszyna:) A dokładnie mieszkałam niedaleko Żor :) Nie wiem czy jest u nas taki sklep, musiałabym sprawdzić w necie :)

Wiem, gdzie jest Cieszyn i znam go :) Ja pochodzę ze śląska i mam niedaleko do Cieszyna:) A dokładnie mieszkałam niedaleko Żor :) Nie wiem czy jest u nas taki sklep, musiałabym sprawdzić w necie :)

Są fajne ceny :-D

Tego pajacyka co widać poniżej to kupiłam za 15 zł
A są też często piętro wyżej ciuszki używane i tanie, tylko nie każdy lubi kupować używane :-(

ja uwielbiam szperac po ciuchalandach zwlaszcza robana, dla michaski znalazlam naprawde super ciuchy w wiekszosci z h&m i praktycznie nie uzywane. wiadomo na poczatek dla dzidziusia powinny byc nowe ale pozniej po domu czy do piaskownicy czemu nie zawsze mniej zal 1 zl czy 5 zl niz ciucha za 20 zl

ja uwielbiam szperac po ciuchalandach zwlaszcza robana, dla michaski znalazlam naprawde super ciuchy w wiekszosci z h&m i praktycznie nie uzywane. wiadomo na poczatek dla dzidziusia powinny byc nowe ale pozniej po domu czy do piaskownicy czemu nie zawsze mniej zal 1 zl czy 5 zl niz ciucha za 20 zl

Jasne i ja to popieram , dzieci szybko rosną ale też szybko brudzą :-D
A na ciuchach można czasem super rzeczy kupić i nie tylko do piaskownicy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry