Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wlasnie wczesniej pisalam o tekj firmie sanosan.. oliwki tez sa dostepne, bardzo geste!! kiedys mi ktos polecal by kilka kropel tej oliwki dac do wody do kąpieli.. ja sie tak kiedys kapalam jak zasuwałąm na solarium i dosc dlugo skóra była naoliwiona! ten balsam tez uzywam, smarowalam meza po opalaniu latem i czuł błogoścZamiast Olitaum to Emolium mozna kupić, bo jest chyba najtańsze z tych preparatów. Ja ostatnio kupiłam zamiast mleczka z Nivea to w aptece DOZ balsam Sanosan i jak dla mnie rewelacja 500ml za nieco ponad 10 zł z proteinami mleka, oliwki i czegos tam jeszcze, nasmarowałam sobie ręcę i takie gładziutkie miałam. Nie wiem jak dziidzia zareaguje na ten balsam, ale najwyzej przy Piotrusiu wykorzystam, albo ja sie będę smarować.