reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Agusia świetne to oprzyrządowanie do ząbków;-) Sama też muszę się za takim czymś dla mojego Synka rozejrzeć:tak: Jak możesz napisz jak się sprawuje w buźce Saruni;-)?

ja dla mojego buntownika( bo nie bierze zadnego skoka do buzi) kupiłam taka jakby pałeczkę do ządków z firmy Nuk i bardzo on to lubi bawi sie tym sam sobie wklada do buzi-przy okazji uczy sie trafiania jak zacznie jesc sam.

a co do bucikow to ja naprawde mam chyba pecha :no:bo Szymek to najlepiej na bosaka-chyba po mamusi to ma- jak ma skarpety to ryk i zaraz je sciaga wiec teraz o butach nawet nie mysle moze jak zacznie probowac chodzic.

na marginesie to chyba jestem maniaczka zakupow chyba to choroba :eek::eek:

Sukieneczki sliczne!!!Każda dziewczynka ładnie w sukienusi wygląda...A tymbardziej Zosia, która ma bardzo delikatna, dziewczęca urodę:tak::-)Tylko to co mówi Joasiek jest słuszne- niestety te sukienki się podwijają, albo np. u Tosi ląduja w jej buzi:-)
Buciki mamy, ale jak takie upały są, to wiadomo, że najlepiej z gołymi stópkami, albo skarpetkami tylko. A, i te wszystkie balerinki sa ładne tylko na półce sklepowej niestety- miałysmy jedne i ciągle Tosi spadały...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry