reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Rz w tygodniu są wyprzedaże i wszystko jest po 3 zł (lepsze rzeczy) i 1 zł. Czasem można wyhaczyć porządną kurtkę lub spodnie za 3 zł i to dla dorosłej osoby :tak:

kombinezon jest jedno czesciowy byly tez i dwu kipilam go w sklepie MAMA I JA w gdansku kosztowal 115zl a firma malo mi znana ale kombinezon rewelka nie przemaka cieply na polarku buciki rekawiczki. no i narazie zdecydowanie za duzy ;-) teraz czekamy na snieg.

Ja dziś kupiłam Oliwce czerwoną bluzę GAP za ...... 3 zł w lumpiku :-D

ja tam gdzie kupuje maja 25zł za kilogram w dniu dostawy czyli w sobote i w kolejne dni coraz taniej a w piątek przed dostawą 10zł za kg a raz na jakiś czas mają po 5zł za kilogram :tak: ostatnio nakupiłam bodów 30szt za 6zł firmy next cherokee adams marks&spencer itd same firmówki i jak nowe specjalnie dla kuzynki ;-) :tak:

kombinezon jest jedno czesciowy byly tez i dwu kipilam go w sklepie MAMA I JA w gdansku kosztowal 115zl a firma malo mi znana ale kombinezon rewelka nie przemaka cieply na polarku buciki rekawiczki. no i narazie zdecydowanie za duzy ;-) teraz czekamy na snieg.

karola ja byłam w sklepie MAMA i JA w Łodzi i nie było w ogóle cieplejszych rzeczy...:-(:-( szkoda...:dry::dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry