reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karola, bluza po prostu zajebista!!

Marze o takiej wlasnie dla Makreli:tak: W POlsce mozna gdzies to dostac? Bo wszsytkie ciuchy jakie mamy GAP to niestety zza wielkiej wody:baffled:

U mnie w lumpekasch ceny sa wysokie w porownaniu do Waszych:angry:.Najtansze rzeczy po 6-8 zł,wiec raczej nie kupuje w nich i rujnuje sie na nowe.

Rz w tygodniu są wyprzedaże i wszystko jest po 3 zł (lepsze rzeczy) i 1 zł. Czasem można wyhaczyć porządną kurtkę lub spodnie za 3 zł i to dla dorosłej osoby :tak:

kombinezon jest jedno czesciowy byly tez i dwu kipilam go w sklepie MAMA I JA w gdansku kosztowal 115zl a firma malo mi znana ale kombinezon rewelka nie przemaka cieply na polarku buciki rekawiczki. no i narazie zdecydowanie za duzy ;-) teraz czekamy na snieg.

Ja dziś kupiłam Oliwce czerwoną bluzę GAP za ...... 3 zł w lumpiku :-D

ja tam gdzie kupuje maja 25zł za kilogram w dniu dostawy czyli w sobote i w kolejne dni coraz taniej a w piątek przed dostawą 10zł za kg a raz na jakiś czas mają po 5zł za kilogram :tak: ostatnio nakupiłam bodów 30szt za 6zł firmy next cherokee adams marks&spencer itd same firmówki i jak nowe specjalnie dla kuzynki ;-) :tak:

kombinezon jest jedno czesciowy byly tez i dwu kipilam go w sklepie MAMA I JA w gdansku kosztowal 115zl a firma malo mi znana ale kombinezon rewelka nie przemaka cieply na polarku buciki rekawiczki. no i narazie zdecydowanie za duzy ;-) teraz czekamy na snieg.

karola ja byłam w sklepie MAMA i JA w Łodzi i nie było w ogóle cieplejszych rzeczy...:-:)-( szkoda...:dry::dry:

reklama
Do góry