reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja też.... jak widać zresztą :-):-D

jeszcze się muszę wybrac do komisu i wypatrzec jakieś fajne ogrodniczki dla Hubka, bo te co mamy to tak juz na styk są, a bardzo lubię ogrodniczki:-)
Ja kupiłam w 5.10.15 za 16zł.Polecam bo urocze.
A wczoraj Kuba dostał fajne z lumpika z Myszką Miki:-D

a w jakim kolorze?? i z jakiego materiału?? może sie przejadę do 5-10-15, bo cena jak w komisie prawie
Takie jak na zdjęciu.Nie mam takiego zdjęcia w całości (chyba?)
No i jeszcze takie beżowe z materiału z pomarańczową lamówką i wpaseczki widziałam.

fajne te ogrodniczki :tak:, chyba sie jednak tam przejadę zobaczyc czy są. bo kolor idelany dla maluchów co same biegają, bo na bezowych to zaraz wszystko znać

reklama
ano się anm udała prababcia - to jej pierwszy prawnuk to zaszalała:-D a wolałam zeby mi dała kaske na ciuszki, niż kolejna zabawkę kupiła, bo tych po Gwiazdce to mamy dosyć
A że trafiłam na wyprzedaże, to wiecej tych ciuszków mogłam nakupic za te pieniążki:-)

a ja myslałam że to prababcia ma taki dobry gust i wie co modne :-D:-D:-D

Do góry