reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Zakupy fajne robicie dziewczyny..
my byliśmy też wczoraj, udało nam sie zakupić jedynie czepeczke, i komplet i bluzeczkę na lato H&M dla Filipa i spodenki ze skarpetkami dla Hubercika - bratanka męża...ale znaleźć na allegro nie moge, by pokazać..

Śliczne ciuszki dziewczyny:tak:

A ja muszę na razie zrezygnować z tych słodkich balerinek dla Zosi i kupić buty ortopedyczne... może teraz robią jakieś ładniejsze niż kiedyś.

Irtasia spodnie i piżamka śliczne :-)
Kasiad piękne butki i tylko siedem złotych rzeczywiście jak za darmo
czasami w lumpiku można natrafić na fajne i nowe ciuchy lub buty ,ale to trzeba mieć szczęście :tak:;-):-)

w carefourze jest duzy wybór czapeczek letnich i wiosennych w cenach 10-20zł. sa zwykłe czapeczki, czapeczki z daszkiem, kapelusiki, chusteczki - i dla chłopca i dla dziewczynki. Ja kupiłam kapelusik.

reklama
Witam, a ja mam pytanie co do butów.Czy trzba kupić wysokie,tzn za kostkę,czy mogą być płytkie.Teraz będę kupować na wiosnę i nie wiem jakie powinny być.Pani w sklepie mówi,że wysokie,bo dziecko ma sztywną kostkę,a ja mam wątpliwości czy jak wyjdzie słoneczko i zrobi się cieplej,to czy mu nie będzie nóżka się pocić?Kupię oczywiście ze skórki.:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry