• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Zakupy fajne robicie dziewczyny..
my byliśmy też wczoraj, udało nam sie zakupić jedynie czepeczke, i komplet i bluzeczkę na lato H&M dla Filipa i spodenki ze skarpetkami dla Hubercika - bratanka męża...ale znaleźć na allegro nie moge, by pokazać..

Śliczne ciuszki dziewczyny:tak:

A ja muszę na razie zrezygnować z tych słodkich balerinek dla Zosi i kupić buty ortopedyczne... może teraz robią jakieś ładniejsze niż kiedyś.

Irtasia spodnie i piżamka śliczne :-)
Kasiad piękne butki i tylko siedem złotych rzeczywiście jak za darmo
czasami w lumpiku można natrafić na fajne i nowe ciuchy lub buty ,ale to trzeba mieć szczęście :tak:;-):-)

w carefourze jest duzy wybór czapeczek letnich i wiosennych w cenach 10-20zł. sa zwykłe czapeczki, czapeczki z daszkiem, kapelusiki, chusteczki - i dla chłopca i dla dziewczynki. Ja kupiłam kapelusik.

reklama
Witam, a ja mam pytanie co do butów.Czy trzba kupić wysokie,tzn za kostkę,czy mogą być płytkie.Teraz będę kupować na wiosnę i nie wiem jakie powinny być.Pani w sklepie mówi,że wysokie,bo dziecko ma sztywną kostkę,a ja mam wątpliwości czy jak wyjdzie słoneczko i zrobi się cieplej,to czy mu nie będzie nóżka się pocić?Kupię oczywiście ze skórki.:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry