reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wczorajsze polowanie w lumpiku:happy:

a to getry, na ktore polowalam juz dlugo a nie moglam dostac....nigdzie nie mieli takich za kolanko, i kupilam na 6-9 miesiecy i mam:-D na szczescie nie sa ciasne:sorry2:szkoda ze nie sa jedno kolorowe no ale lepszy rydz niz nic.....

Super sukienusia sliczna ;) a co do getrów to wego czasu byly w tesco tylko w kwiatuszki i jednokolorowe (taki wrzos) wykonczone koronką...fajne :)) slicznie wyglądają np. do tuniki:))

a to nasze wczorajsze zakupy :tak: miałam kupic piżamki ale za dużo nie było :baffled:

taką piżamkę dostaliśmy :tak:
p1010552qx0.jpg

plus takie spodenki od piżamki
p1010551kn6.jpg

sukienka 7zł
p1010549dv4.jpg

spódniczka 4zł
p1010553pm1.jpg

ta spódniczka była na wagę:-D
p1010554zx8.jpg

p1010555xq7.jpg

p1010556oj2.jpg

kapelusik 2zł
p1010557rk1.jpg

łącznie płaciłam 23zł :tak: + 2zł maskotka która wybrała sobie Emilka ;-)

ubranka na zdjęciach jeszcze nie wyprane:zawstydzona/y:

śliczne sukieneczki, spódniczki...rany - ja chce dziewczynkę...:zawstydzona/y:;-)

my dzis na zakupy do miasta - nareszcie - wiec moze i Filip coś dostanie w nagrode za popołudnie z babcią:tak::tak:

Fajne ciuchy pokupowałyście :tak:
Irtasia, jaka słodka piżamka :-)
Gosia i Nuśka, najbardziej mi się podobają z waszych zakupów sukienki :tak:

A ja się skusiłam na wiosenne buciki z lumpiku, ale nowe są, jeszcze z angielską metką :tak: W sumie są takie akurat, ale jak tylko krótko je Oli ponosi, to i tak się będę cieszyć, bo za nówki dać 7 zł, to jak za darmo :-)

reklama
Fajne ciuchy pokupowałyście :tak:
Irtasia, jaka słodka piżamka :-)
Gosia i Nuśka, najbardziej mi się podobają z waszych zakupów sukienki :tak:

A ja się skusiłam na wiosenne buciki z lumpiku, ale nowe są, jeszcze z angielską metką :tak: W sumie są takie akurat, ale jak tylko krótko je Oli ponosi, to i tak się będę cieszyć, bo za nówki dać 7 zł, to jak za darmo :-)

buciki sliczne Jenni ma podobne :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry