reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

u nas nie organizuje firma tylko ratownicy-instruktorzy z basenu....a na basenie sklepu ni mamy, to nie jakiś wypaśny basenik, tylko zwykły, choć nowy..i nie ma niestety sklepu, u kasjerki można kupić czepek czy okularki, ale pieluszek nie ma - juz pytałam...:-(:-( kurcze moze jeszcze będę w większym mieście to może w jakieś aptece będą....
a to na taki zwykły basenik chlorowany z maluchami mozna isc?

reklama
gosia, powaga:-p:-p:-p...ja poważnie bywam w mieście raz na ruski rok...a dlaczego? przez męża...zawsze potrzebne mu auto...kur...chyba kupie se swoje...

jakbym była w markecie bym ci kupiła i wysłała choć nie wiem ile kosztują te pieluszki i czy nie wyjdzie taniej na allegro ale narazie nie jadę bo mam więcej długów niż kłaków na głowie :baffled:

lekko chlorowana woda moze byc ale dla dzici od 1 roku na poczatek lepiej ozonowana oczywiscie. my wlasnie zaczynamy 4 kurs :-) skakanie z materaca do wody mamy opanowane ( ale pod kontrola oczywiscie i caly czas trzymam malca pod paszkami).
a 30 zl to naprawde normalna cena wiec zamawiaj najlepiej 3-4 paczki bo napewno ci sie spodoba
a co wazne nie moga byc za duze bo spadaja malcowi w wodzie jak bedzie szalal:tak:

Ja też myślę, że 30 zł za pieluszki na basen to dobra cena:tak:
A woda najlepiej jak jest oczyszczana przez filtry przepływowe i ozonowana:tak:
Ale do chlorowanej też nie ma przeciwwskazań:tak:
My byłysmy na basenie po raz pierwszy jak Małgosia miała 5 miesięcy i było super. Musimy znów zacząć chodzić, bo bardzo jej się podobało:tak:

Wczorajsze polowanie w lumpiku:happy:

a to getry, na ktore polowalam juz dlugo a nie moglam dostac....nigdzie nie mieli takich za kolanko, i kupilam na 6-9 miesiecy i mam:-D na szczescie nie sa ciasne:sorry2:szkoda ze nie sa jedno kolorowe no ale lepszy rydz niz nic.....

reklama
Wczorajsze polowanie w lumpiku:happy:

a to getry, na ktore polowalam juz dlugo a nie moglam dostac....nigdzie nie mieli takich za kolanko, i kupilam na 6-9 miesiecy i mam:-D na szczescie nie sa ciasne:sorry2:szkoda ze nie sa jedno kolorowe no ale lepszy rydz niz nic.....

super zakupy Nuśka bardzo mi się podoba sukienka :tak::-D a my getry mamy takie same tylko kolor pomarańczowo żółty :tak: i jak Emilka była mała nosiła jako długie a teraz będą za kolano akurat z tym że mamy rozmiar 92 :-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry