reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ten wózek nie ma regulowanego oparcia chyba i podnózka.:baffled:Ja bym osobiście wolała ,żeby ważył troszkę więcej i miał te udogodnienia.A jeżeli chodzi o zakup,możesz poszukać jakiegoś używanego.No i daj ogłoszenie na sprzedaż starego.:tak:
MA REGULOWANE oparcie 2 stopniowe i podnóżek też A chętnych na 16 kg nie znalazlam bo już kilkakrotnie się ogłaszałam on jest Wart jakieś 450 zł a nikt go nie chciał nawet za 100 zl każdy szukal czegoś lżejszego:baffled: Zalety wózka Robin:

- lekki wózek typu parasolka
- nowoczesna stylistyka
- 2-stopniowa regulacja oparcia w zależności od indywidualnych potrzeb
- 5-punktowe pasy bezpieczeństwa
- podwójne koła, hamulce tylnych kół
- przednie koła skrętne z możliwością blokady do wyłącznie prostego prowadzenia
- koszyk, w którym możemy schować podręczne zabawki dziecka lub własne zakupy
- ściągany pałąk - zabezpieczenie przed wypadnięciem z wózka, dodatkowo obite miękkim materiałem
- podstawka pod nogi
- daszek
- wygodne rączki do prowadzenia
- super waga 5,5 kg
- wózek składa się bardzo łatwo, do rozmiarów wręcz miniaturkowych umożliwiając wygodny transport

reklama
Joanna nie ma podnóżka,tylko podstawkę pod nogi.Dla mnie to było ważne ,bo mały śpi jeszcze czasem w wózku i nie chciałam,żeby mu nóżki wisiały.:tak:

Joanna nie ma podnóżka,tylko podstawkę pod nogi.Dla mnie to było ważne ,bo mały śpi jeszcze czasem w wózku i nie chciałam,żeby mu nóżki wisiały.:tak:
Mnie potrzebny jest lekki wózek na szybki spacer i małe zakupy Czasami muszę wyjść z Gabi do szkoły po Zuzię i muszę dzwigac ten 16 kg Adbor i w tym czasie raczej Gabrysia nie śpi .Ja wiem ,ze lepiej jak jest podnóżek Ale taka wypasiona spacerówka i mnie sie nie sprawdzi .

Kuba dostał od babci męża całą siatę ubranek(nówki z Niemiec przywiozła),śliczne,potem sie pochwalę.
A na tak zwanego 'zająca" dostał
-od siorki-bajeczkę i grającą kierownicę
-od mamy -ogrodniczki moro,bajeczkę i kaczuszkę
-od chrzestnego-kaczkę -przytulankę
-od teściów-młotek plastikowy(wielki)
-od teścia kasę(kupię mu zestaw Emolium):tak:

Jedną rzecz jeszcze przegapiłam.... jak sobie zaznaczacie dookoła ciuszka (spróbujcie też zwykłego lassa - różni się tym, że zaznacza po liniach prostych i trzeba klikać punkt po punkcie) i chcecie zamknąć zaznaczenie, to nie trzeba dokładnie wcelowywać w pierwszy punkt. Wystarczy 2 x szybko kliknąć w pobliżu pierwszego punktu :tak:

Joasiek co nacisnnelam ze jak przenosze juz wyciete zdjecie na biala kartkę ... zdjecie jest czarno-białe..a nie kolorowe :/ ...i nie umiem tego odrwocić:baffled:

Mamusie dzieci pływających,
czy za paczke pieluszek do wody (12szt.) cena 30 zł to dużo??
U nas nigdzie nie można kupić i muszę zamówić na allegro..

Mamusie dzieci pływających,
czy za paczke pieluszek do wody (12szt.) cena 30 zł to dużo??
U nas nigdzie nie można kupić i muszę zamówić na allegro..
to jest normalna cena ja tez za tyle kupuje tylko pewnie dochodza koszty przesyłki ale czasem firmy ktore organizuja taki kurs sprzedaja i pieluszki no i na basenach zawsze jes jakis sklep i tam pewnie tez sa.

to jest normalna cena ja tez za tyle kupuje tylko pewnie dochodza koszty przesyłki ale czasem firmy ktore organizuja taki kurs sprzedaja i pieluszki no i na basenach zawsze jes jakis sklep i tam pewnie tez sa.

u nas nie organizuje firma tylko ratownicy-instruktorzy z basenu....a na basenie sklepu ni mamy, to nie jakiś wypaśny basenik, tylko zwykły, choć nowy..i nie ma niestety sklepu, u kasjerki można kupić czepek czy okularki, ale pieluszek nie ma - juz pytałam...:-(:-( kurcze moze jeszcze będę w większym mieście to może w jakieś aptece będą....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry