reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Gosia i Oliwieczka poradziłyście sobie?

No praktycznie tak....tylko jedna rzecz Joasiek ...ni wychodzi mi pomniejszanie zdjęcia :/ dokładnie to:

PRZENOSZENIE ZAZNACZONEGO UBRANKA DO DRUGIEGO ZDJĘCIA Z TŁEM

Pomniejszamy zdjęcie, ustawiamy na ekranie obok siebie obie fotki – tą na której mamy zaznaczenie ubranka i tą z tłem, do którego chcemy wrzucić samo ubranko.

No praktycznie tak....tylko jedna rzecz Joasiek ...ni wychodzi mi pomniejszanie zdjęcia :/ dokładnie to:

PRZENOSZENIE ZAZNACZONEGO UBRANKA DO DRUGIEGO ZDJĘCIA Z TŁEM

Pomniejszamy zdjęcie, ustawiamy na ekranie obok siebie obie fotki – tą na której mamy zaznaczenie ubranka i tą z tłem, do którego chcemy wrzucić samo ubranko.
Ja jak mam 2 zdjecia obok siebie to przenosze jedno na drugie i dopiero pomniejszam do jakiej wielkosci chce:tak:Robie juz zdjecia dosc szybko a znajomej tez niewychodzi i posyla mi zdjecia plikami zebym jej przerobila

Oliwieczka w sumie nie musisz koniecznie pomniejszać zdjęcia na ekranie, możesz je tylko przesunąć, byle było widać choć fragment zaznaczonego ciuszka, a obok albo pod spodem zebyś widziała choć część zdjęcia do którego chcesz go przenieść. To wystarczy.

Ale jeśli chcesz zmniejszyć wygląd na ekranie (nie rozmiar) to przydatny skrót do tego: PRAWY CTRL i + (plus) żeby powiększyć, - (minus) pomniejszyć. I przeciągnąć ramkę zdjęcia za narożnik ile chcesz.

Jedną rzecz jeszcze przegapiłam.... jak sobie zaznaczacie dookoła ciuszka (spróbujcie też zwykłego lassa - różni się tym, że zaznacza po liniach prostych i trzeba klikać punkt po punkcie) i chcecie zamknąć zaznaczenie, to nie trzeba dokładnie wcelowywać w pierwszy punkt. Wystarczy 2 x szybko kliknąć w pobliżu pierwszego punktu :tak:

a tu moje pierwsze dzieło

przerobionewn8.jpg

Oliwieczka w sumie nie musisz koniecznie pomniejszać zdjęcia na ekranie, możesz je tylko przesunąć, byle było widać choć fragment zaznaczonego ciuszka, a obok albo pod spodem zebyś widziała choć część zdjęcia do którego chcesz go przenieść. To wystarczy.

Ale jeśli chcesz zmniejszyć wygląd na ekranie (nie rozmiar) to przydatny skrót do tego: PRAWY CTRL i + (plus) żeby powiększyć, - (minus) pomniejszyć. I przeciągnąć ramkę zdjęcia za narożnik ile chcesz.

dzięks Joasiek.

reklama
NOWOŚĆ 2008 Wózek spacerowy - PARASOLKA ROBIN (328430872) - Aukcje internetowe Allegro
taki mi się marzy wózek dla Gabrysi i waży tylko 5,5 kg ale niestety poztaje mi tylko pomarzyć chyba ,ze znajdzie się kupiec na obecny 16kg
Ten wózek nie ma regulowanego oparcia chyba i podnózka.:baffled:Ja bym osobiście wolała ,żeby ważył troszkę więcej i miał te udogodnienia.A jeżeli chodzi o zakup,możesz poszukać jakiegoś używanego.No i daj ogłoszenie na sprzedaż starego.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry