Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

12-18Mnie też bardziej pasowałby pierwszy...
Dziewczyny, które kupowały NEXTA dla swoich chłopaków, aga-pg i karola, powiedzcie mi jakie rozmiarki kupowałyście na swoich brzdąców, jakie na lato będą oki, Filip ma teraz spodenki NEXT 9-12 miesięcy i są oki, jeszcze na trochę będą dobre, wiec chyba 12-18 miesięcy starczy, czy nie bardzo??

12-18![]()
krotkie spodnie bemudy i koszulki na ramiaczkach kupilam w rozmiarze 12-18 a bluze z dlugim rekawem i dlugie spodnie kupilam juz na 1,5-2Mnie też bardziej pasowałby pierwszy...
Dziewczyny, które kupowały NEXTA dla swoich chłopaków, aga-pg i karola, powiedzcie mi jakie rozmiarki kupowałyście na swoich brzdąców, jakie na lato będą oki, Filip ma teraz spodenki NEXT 9-12 miesięcy i są oki, jeszcze na trochę będą dobre, wiec chyba 12-18 miesięcy starczy, czy nie bardzo??
dokładnie tak robie ,ale ze spodniami NEXT na 2-3 latkaspodnie lekko podwijam.jesli siedzi w wozku,to odwijam,bo dlugosc odpowiednia. .
(98)