reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Gdyby Konrad byl grubszy,to pewnie material na raczkach inaczej by sie ukladał i nie musialabym podwijac;-):-).
Agusia i Madzix macie duze kobietki:tak::-).Irtasia,Ty jestes drobna,to i Jenni rowniez:tak:

reklama
Tycia masz rację, z dwojga dzieci tego samego wzrostu, szuplejsze dłużej się mieści w danym rozmiarze. Oliwka bardzo dawno temu zaczęła nosić rozmiar 80, a w niektóre rzeczy nadal się mieści (choć generalnie nosi 86) właśnie dlatego, że się w ostatnim czasie wyciaga - rośnie, ale też robi się szczuplejsza.

Tycia masz rację, z dwojga dzieci tego samego wzrostu, szuplejsze dłużej się mieści w danym rozmiarze. Oliwka bardzo dawno temu zaczęła nosić rozmiar 80, a w niektóre rzeczy nadal się mieści (choć generalnie nosi 86) właśnie dlatego, że się w ostatnim czasie wyciaga - rośnie, ale też robi się szczuplejsza.

u nas to samo, Zosia poszła na długość, wiec kupuje rozmiar 86, ale rzeczy te są za szerokie, natomiast na długość dobre

ja z nexta zamawiałam 12-18, takie dostałam od brata dla Huberta i są jeszcze za duze na teraz dla hubka wiec na lato beda akurat:-)
a Hubek to w ogóle smieszne rozmiary nosi, body 86, bluzeczki 80, a spodenki 80 są za długie więc muszę podwijać. hubert jest wysoki(80cm) ale szczupły, no i tułów długi a nózki krótsze :-)

Skoro Antos jest wyzszy,to juz wszystko wiadomo:tak::-).Wysoki jest...84 cm :tak:.
Konrad body i bluzki nosi 86 od zeszlorocznych wakacji,bo mial jakis dlugi tułów:-).Teraz nogi podgoniły,ale body kupuje 18-23 miesiace(lub 92 cm).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry