Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko szarą i różową, jaki to jest rozmiar z metki 
który będzie miała 18 maja.bardzo fajne ja też teraz muszę kupić Werci jakieś buciki do sukienki w takim stylu jak jakiś czas temu Nuśka pokazywaTycia, super bluza my tez mamy z tej seriitylko szarą i różową, jaki to jest rozmiar z metki
a to nasz ostatni zakup
LONSDALE,NOWE,CERTYFIKAT-SUPER NA WIOSNE (343473175) - Aukcje internetowe Allegro

) i wybrac sie na zakupy
Tycia, super bluza my tez mamy z tej seriitylko szarą i różową, jaki to jest rozmiar z metki
a to nasz ostatni zakup
LONSDALE,NOWE,CERTYFIKAT-SUPER NA WIOSNE (343473175) - Aukcje internetowe Allegro
A ja muszę coś kupić dla Milenki na.... chrzestktóry będzie miała 18 maja.
jak coś wybiorę to sie pochwalę, ale raczej nie będą to falbanki i koronki, chciałabym coś prostego... przeglądałam już mnóstwo aukcji ale nic mnie jeszcze nie rzuciło na kolana. Chciałabym dla niej ładną ale prostą sukieneczkę, biały sweterek zapinany na kopertkę już mamy i do tego muszę kupić jakieś ładne butki.
Joasiek własnie tak jak pisza dziewczyny, mozesz ja ubrac na biało (lub jasno) a nie koniecznie musi to byc ubranko do chrztu.
Jakas sukieneczka, biale rajstopki itp.
:-)