reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja muszę coś kupić dla Milenki na.... chrzest :zawstydzona/y: który będzie miała 18 maja.
jak coś wybiorę to sie pochwalę, ale raczej nie będą to falbanki i koronki, chciałabym coś prostego... przeglądałam już mnóstwo aukcji ale nic mnie jeszcze nie rzuciło na kolana. Chciałabym dla niej ładną ale prostą sukieneczkę, biały sweterek zapinany na kopertkę już mamy i do tego muszę kupić jakieś ładne butki.

Lenulka, fajne buciki:tak:

Joasiek, Makrela byla na chrzcie w dzinsowej ogrodniczce i bialej bluzeczce i sewterku.

w zarze sa piekne sukieneczki wiosenne. takie wlasnie jakbym na chrzest chciala makreli zalozyc, ale wtedy nic nie bylo :-(

a ja sie wlasnie zorientowalam ze mi dziecie z rozmiaru 9-12 powyrastalo. musze wysciagnac z piwnicy zapasy (jeszcze z prezentow, mam do rozmiaru 98:-D) i wybrac sie na zakupy:tak:

A ja muszę coś kupić dla Milenki na.... chrzest :zawstydzona/y: który będzie miała 18 maja.
jak coś wybiorę to sie pochwalę, ale raczej nie będą to falbanki i koronki, chciałabym coś prostego... przeglądałam już mnóstwo aukcji ale nic mnie jeszcze nie rzuciło na kolana. Chciałabym dla niej ładną ale prostą sukieneczkę, biały sweterek zapinany na kopertkę już mamy i do tego muszę kupić jakieś ładne butki.

Joasiek własnie tak jak pisza dziewczyny, mozesz ja ubrac na biało (lub jasno) a nie koniecznie musi to byc ubranko do chrztu.
Jakas sukieneczka, biale rajstopki itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry