reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

:zawstydzona/y: nie śmiejcie się ze mnie :-D byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie :-p i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł :rofl2: .........takie przeceny że byłam w szoku :szok: ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę :-D

reklama
:zawstydzona/y: nie śmiejcie się ze mnie :-D byłam właśnie w tesco i kupiłam cos dla siebie :-p i spodenki jeansowe cherokee dla chrześniaka przecenione z 29,90zł na 4zł :rofl2: .........takie przeceny że byłam w szoku :szok: ale Emilce już nic nie brałam z ubrań ;-) jedynie dostała 3 laleczki i dmuchaną piłkę :-D
jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazji :)

proszę :-Ddodaje zdjęcie
tylko powinna iść bardziej na czoło i kwiatki z boku ;-)ale Emilka ją odrazu ściąga :baffled:
my.php
my.php

jak zawsze mini zakupki- fanatyczka mega okazji :)

nie fanatyczka mega okazji :no: poprostu życie mnie do tego zmusza ;-) :tak:

Gosia sliczna czapusia
a czemu mamy sie z Ciebie smiać, co ty to mówisz, w tesco mozna kupic niezle rzeczy a i je nawet reklamują :tak:, ja ostatnio kupilam sobie pożamke w tesco :-)

Fajne ciuszki Gosia :tak:

Ja narazie prawie nic nie kupuję, bo dostałam znowu zapas ciuszków od Rybci_21. Prawie - bo kupiłam 1 sukienkę i 2 piżamki. Chciałam Wam wkleić foty, ale mi się akumulatory wyczerpały, jak się naładują to powklejam :tak:

Dziś dotarł wózek dla lalek, Oli nie pozwala go nikomu dotykać :szok: Jak na dworzu chciałam jej nakierowywać na prosto (bo mocno skręca z powodu skrętnych kółek) to złościła się jak diabli. I spłoszyła dziewczynkę, która chciała wózek powozić. Tak się rozryczała, że długo musiałam ją uspokajać :szok: Kurcze, chytrus mi rośnie :crazy:

hehe moja dzsiaj pomimo nie skretnych kółek tez nie dała sie nakierowac(skrecała na boki,) na chodniku tylko sama prostowała
najgorzej sie darła jak nie pozwalałam wejsc/ wjechac na ulice
a jak złozyałm wozek i lale jej chciałam dac to sie rozryczała bo w ct04 ona ma tylko siedzieć a lala u siebie:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry