reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A ja sie nacielam na Allegro(drugi raz chyba ).Kupilam Konradowi ogrodiczki(jak zwykle:-p Next) w zestawie z bluzeczka w stanie bdb.Na zdjeciu naprawde wygladaly fajnie,mialy byc bez plam i przetarc.Jak paczka dotarla,to sie zszokowalam.Spodnie byly brudne,na kolanach poplamione,na nogawkach poprzecierane,ze az nitki wisiały:szok:.Zdjecie naprawde niezłe.Od razu odeslalam pani i ma mi oddac pieniadze:angry:.

To zdjecie:dry:

50cc5e3accd678bd.jpg

:laugh2:No fakt,nie powinnam byc taka ufna:laugh2:.Bylo jednak napisane,ze stan bdb:sorry2:.Raz odsyslalam tez krotkie spodenki ,ale pani oddala mi wszystkie pieniazki:tak:.Po co to sciemniac w opisach:crazy:

Gosia przyznaj się co zrobiłaś, że tak tu dziwnie wszystko wygląda? :laugh2:

:szok::szok::szok::szok: ja nic nie zrobiłam BB mi dzisiaj coś wariowało znów połowa ekranu ciemniała :baffled: i stronka chodziła makabrycznie :wściekła/y: ................ale chyba Emilka mi coś pocisneła :sorry2: bo na pulpicie mam pasek zadań mega wielki i nie chce mi wrócić na miejsce :szok:

...........przepraszam :sorry2:

bosz Tycia ja to już wogóle się zastanawiam czasami czy ludziom sprawia frajdę jak kogoś zrobią na szaro czy co...bez sensu....

ja ostatnio kupiłam Pysi 3 sweterki a Izce sukienkę na BC i wesele, może uda mi się dzisiaj wstawić zdjęcia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry