Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo miło jest pooglądać sobie takie maleńkie fatałaszki, ja przynajmniej uwielbiam
Tylko kilka grzechotek i matę edukacyjną jak na razie. I zamówiłam na Allegro kilka książeczek z wierszykami, bo też nic takiego nie mieliśmy, a maluszkowi proste wierszyki juz od pierwszych dni podobno warto czytać 
ale odebrałam już posciel z firmy Mamo Tato i wlaśnie jest w pralce serio polecam bo rewelka. # 6-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (152950155) - Allegro dokupiłam jeszcze pomocnik czy jakoś tak. wię jak ktoś potrzebuje cieńszą pościel niż frote to polecam z pełną odpowiedzialnością. Ja kupiłam dla synka żyrafki ( mąż wybierał) teraz czekam na big paczkę z ubrankami od firmey Ewy i pościel z 4baby z termo frtoty i koniec. no i pomyślę już tylko o sobie koszulki kapcie tantum rosę majtki i no właśnie co jeszcze
.Pozdrawiam.
gdzies na forum znalazlam strone z piosenkami dla Dzieci (naszej generacji hi hi) i moze pospiewam albo czytac bede, oto ta strona: Piosenki dla dzieci
Ale ze śpiewaniem to ja zawsze byłam na bakier, więc ograniczę się raczej do wierszyków
Dzisiaj była oglądać postępy w remoncie, mój ukochany widział ją z balkonu... tak więc będę miała rockendrolową śpiewającą sąsiadkę 

moze sie zaprzyjaznicie
bardzo mi sie podoba styl kory tak na marginesie