Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Faktycznie mat jest zatrzęsienie i okropnie ciężko się zdecydować, jedna ładniejsza od drugiej
Ja kupiłam taką jak tutaj (niebiesko-zieloną) Z ŻYRAFKĄ. Ma niesamowicie soczyste kolory (choć tylko trzy)a wybrałam ją dlatego, że jak się ją rozepnie to wielkością żadna inna mata jej nie dorównuje. Dzieciątko można w niej zapiąć jak w śpiworku, ma 5 wiszących zabawek, piszczek w nosku żyrafy, jestem z niej zadowolona 
Po pierwsze to dość głośno chodzi w niej silniczek jak się ta karuzelka obraca. Jak melodyjki są włączone na średni ton, to silnik je zagłusza
Po drugie - projektor światełka na ścianę rzuca tak słabe, że właściwie niewidoczne. Po trzecie zamocowanie do łóżeczka mnie trochę wku***a bo karuzela jest ciężka i pomimo iz dokręcamy śrubę na maxa to i tak się odchyla w stronę łóżeczka bardziej niż powinna i przez to trochę nisko wisi. No i mdłe kolory, dla mnie te kolory są ładne a misie są słodziutkie, ale dla dziecka mdłe i nie wiem czy wogóle taki maluszek je dostrzeże. Podsumowując... to chyba jedna z najlepiej sprzedających się karuzelek, ale wg mnie mocno przereklamowana i gdybym teraz miała możliwość to wybrałabym jakąś inna. Z resztą cały czas jeszcze zastanawiam się czy nie wystawić jej na allegro i nie kupić jednak innej, chyba tak zrobie...