karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja mam tą karuzele z misiami wczoraj ją testowałam :-) i jestem ZADOWOLONA. Fakt że kupiłam ją bezpośrednio w niemczech ale to chyba nie ma znaczenia ( cena 29,95 Euro) i mój silniczek chodzi cicho. Trzymałam ją w reku bo wyrka jeszcze nie mamy
ale na suficie było widać chmurki gwiazdki księzyc tylko musiało być ciemno. Jedynie co polecam to dokupić ładowarkę i akumulatorki. A co do misi to fakt są pastelowe ale ja dokupiłam na początek inne zamienne czerwono niebieskie, aby dziecku się nie opatrzyło. więc jak ze wszystkim ile osób tyle opini.
ale na suficie było widać chmurki gwiazdki księzyc tylko musiało być ciemno. Jedynie co polecam to dokupić ładowarkę i akumulatorki. A co do misi to fakt są pastelowe ale ja dokupiłam na początek inne zamienne czerwono niebieskie, aby dziecku się nie opatrzyło. więc jak ze wszystkim ile osób tyle opini.
ta karuzela normalna cena 34,95 a teraz promocja więc 29,95
Więc wygląda na to, że ten zakup będzie zdecydowanie lepszy, sama bym się na taką skusiła
Daj znać koniecznie jak już ja bedziesz miała!
wszystko wyszperasz w sieci
dobrze ze cie tu mamy bo zawsze podasz jakies dodatkowe info. jak juz ja kupimy to napewno dam zanc jak sie podoba nam i malenstwu