Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Sandałki kupiłam w CCC, kosztowały niewiele, bo 39,90 zł - są skórzane - i na zewnątrz i wewnątrz
Dzięki! Cena dobra i sandałki śliczne... my też musimy się rozejrzeć za nowymi butkami, też rozmiar 21

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sandałki kupiłam w CCC, kosztowały niewiele, bo 39,90 zł - są skórzane - i na zewnątrz i wewnątrz

W rozmiarze 21 Oli ma przepisowe 5-7 mm luzu. Papcie ma jeszcze w rozmiarze 20, ale lada chwila przestaną być na nią dobre.Też mi się podobająDla mojej Wikusi 19 jeszcze przydużawa, widzę Kasiad, że ty Oliwce 21 kupiłaś. Są akurat, czy troszkę większe wzięłaś?
W rozmiarze 21 Oli ma przepisowe 5-7 mm luzu. Papcie ma jeszcze w rozmiarze 20, ale lada chwila przestaną być na nią dobre.
My mamy rozmiar 20 i troszkę luzu,buciki ma 21,sandałki też.Chyba pokrecone sa troszke numeracje u producentow.Konrad w kapciach Coolclub ma troszke luzu,a to rozmiar 22.Rozalka,a Ty jaki rozmiar kupiłas?
Sandalki Kondzio ma Bartka w rozmiarze 21,ale wydaja sie byc bardziej jak 22.Musze mu przymierzyc...