reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Chyba pokrecone sa troszke numeracje u producentow:baffled:.Konrad w kapciach Coolclub ma troszke luzu,a to rozmiar 22.Rozalka,a Ty jaki rozmiar kupiłas?
Sandalki Kondzio ma Bartka w rozmiarze 21,ale wydaja sie byc bardziej jak 22.Musze mu przymierzyc...

To fakt, rzeczywiście rozmiarówka butów różnych firm się różni troszkę, np przymierzałam Oliwce papcie Coolclub i wypadały mniejsze niż Zepola w tym samym numerze. Natomiast obecne sandałki kupiłam Oliwce z firmy Gufo i one z kolei wypadają większe w stosunku do innych granatowych sandałków jakie miałam już wcześniej w domu, ale nie pamiętam co to za firma, a teraz nie chcę przewracać w szafie, bo obudzę Oliwkę.

Chyba pokrecone sa troszke numeracje u producentow:baffled:.Konrad w kapciach Coolclub ma troszke luzu,a to rozmiar 22.Rozalka,a Ty jaki rozmiar kupiłas?
Sandalki Kondzio ma Bartka w rozmiarze 21,ale wydaja sie byc bardziej jak 22.Musze mu przymierzyc...
My mamy rozmiar 20 i troszkę luzu,buciki ma 21,sandałki też.:tak:

to HUbek juz w ogóle ma duża stópkę:szok: obecnie ma Bartki rozm 21 a butki Adidasa rozm.22 i wiem ze sandałki to juz raczej 22 musze kupić. paputki domowe viggami tez nosi juz 22

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry