reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek,sliczna wybralas:tak:.Tylko w maju moze byc goraco.I co wtedy?jakas opsaka?
Juz sie nie moge doczekac zdjec Milenki:tak:.

Co do rowerkow,ale tym plastikowym,to nie do konca ufam:no:.A ten drewniany,to w gole kosmos:szok::-D.
Hauck jest bardzo ładny,solidny,ta raczka do prowadzania jest wysoko i wygodnie sie go prowadzi:tak:.jakby jeszcze mozna było sterowac nia,to byloby extra.Najlepiej wiec jezdzi mi sie nim prosto;-).Generalnie konstrukcja jest bardzo stabilna i nie ma problemu ze skrecaniem.

reklama
w 5-10-15 wiosenne promocje -30%Większość ciuszków przeceniona, bardzo dużo cieniutkich kurtek, bluzy, dresiki. To był ostatni sklep do jakiego dotarłysmy podczas babskich zakupów i Wiki juz wymiekała.Ale kupiłam małej śliczną czerwoną bluzę na zamek i pajaca do spania bez stóp i to chyba nie jest dobry pomysł, bo ona uwielbia ściągać skarpetki i biega jak szalona na boso:-D

Joasiek,sliczna wybralas.Tylko w maju moze byc goraco.I co wtedy?jakas opsaka?
Juz sie nie moge doczekac zdjec Milenki.

W maju moze być gorąco, ale w kościele zawsze panuje chłodek, a to ma być przecież na tą uroczystość... może tylko na godzinkę w kosciele, a potem jej zdejmę :) A na chłodniejsze dni później też się przyda :)

Ja lubie ubrania a 5-10-15,ale nie te na napki.Mimo,ze zawsze uwazam na nie,to cholerstwo odpada.ostatnio zalozylam konradowi nowy polarek i oczywiscie napka mu sie urwala przy samej szyjce:wściekła/y:.Teraz juz trzymam wszystkie paragony od nich i w razie czego pojde z reklamacja.Ciekawe czy uznaja w razie czego:baffled:?

Na zamek bartek ma 2 bluzy i sa ok,nawet ladnie sie piora.Konrad mial pajaca do spania wlasnie,takiego niebieskiego z dodatkiem jakis paseczkow,ale po pierwszym praniu odpadlo kilka napek.reszta podczas ogladania tych wypadnietych mi wypadla:-(:laugh2:.jacek sie ze mnie nabijal,co ja kupilam;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry