reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Bardzo ładna czapeczka Joasiek :tak:

Ja nie mogę Oliwce ubierać do spania już pajaców, bo je namiętnie rozpinała jednym ruchem i zciągała, potem ganiała po mieszkaniu w samym pampku. Kupiłam jej 2 piżamki i teraz w nich sypia. Co prawda potrafi sama zciągnąć sobie bluzę, ale nie robi tego tak często jak w przypadku pajaców, no i przynajmniej spodnie jej zostają na tyłku :sorry2:

reklama
Muszę poszukać jakichś lżejszych bucików dla Kubuli,bo na sandały jeszcze za zimno....Widziałam w CCC takie bardziej zabudowane sandałki,wyglądały całkiem sensownie....
:tak:
Czy juz wasze bąble chodzą w sandałkach?Bo u nas chyba za zimno,choć już widziałam u innych dzieci.

Muszę poszukać jakichś lżejszych bucików dla Kubuli,bo na sandały jeszcze za zimno....Widziałam w CCC takie bardziej zabudowane sandałki,wyglądały całkiem sensownie....
:tak:
Czy juz wasze bąble chodzą w sandałkach?Bo u nas chyba za zimno,choć już widziałam u innych dzieci.
Ja Jenni nie zakladam jeszcze sandalkow:tak:

Byliśmy dziś na zakupach w Focusie i kupiłam kilka drobiazgów dla Oliwki (m. in sandały, bo w pełnych butach strasznie jej się noga spociła, miała całe skarpety mokre)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry