reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

dzięki dziewczyny ;-)

Gosia Filip miał taki sam pajacyk, ale w rozmiarze 74, już sie w nim nie mieści od dawna...ale bardzo go lubiłam...

A ubranka naprawdę super...

ja kupiłam go tydzień temu :tak:akurat tamtych zakupów nie pokazywałam :rofl2: bo już Emilka powyrastała z wszystkich pajacyków ....chyba jest na 18miesięcy :tak:i bardzo lubie pajacyki choć Emilka się ciągle z nich rozbiera ale ona tak się kręci że 2 częściowych piżamkach musi mieć długie góry bo plecki ma wtedy na wierzchu ;-)

reklama
Gosia ciuszki jak zawsze rewelacja!! ty to masz talent dziewczyno do wyszukiwania tak pięknych ubranek za taką cenę:-)
az mi zrobiłas ochote na wyprawe do komisu i poszukania czegos dla mojego szkraba, tylko czasu brak:baffled:

Gosia super ubranka:tak:.
Konrad spał w spiworze ,ale mi go namietnie rozpinał(zreszta juz z niego prawie wyrosł).Teraz kolezanka mi przyslala zapinany od gory ku dolowi i Konrad mimo wysilku nie potrafil go otorzyc.Jest juz cienszy i do 18 miesiecy,wiec troche w nim jeszcze pospi:tak:.

Tycia kupuj małpi gaj fajna sprawa moje brykaja własnie:tak:
jaki pisk:rofl2: i radocha
ale powiedziałam ,ze to na dzien dziecka bo inaczej schowam do piwnicy i dam 1 czerwca;-)

własnie kupiłam Martulce:-)

362190554

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry