reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

jest ładny, tylko ze jak ogladalam te rowerki w sklepie byly bardzo niestabilne...i zrezygnowaliśmy, a dokładnie taki oglądałam ROWEREK TRÓKOŁOWY BOOM 2 kolory dźwięk Nowe Fv (348744493) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie, Hubek dostał podobny na roczek od cioci i rzeczywiscie przy zakretach chwiał się mocno na boki ten rowerek i sie mógł łatwo wywrócić, wiec go nie uzywamy:sorry2: a od dziadków dostał tez ten rowerek hauck i jestem zadowolona w miarę, jedyny feler to to że nie mozna tym pałąkiem skręcać tylko pchać:baffled: teraz wiem, że wybrałabym raczej ten rowerek BOMIKO co ma karola-04

reklama
dokładnie, Hubek dostał podobny na roczek od cioci i rzeczywiscie przy zakretach chwiał się mocno na boki ten rowerek i sie mógł łatwo wywrócić, wiec go nie uzywamy:sorry2: a od dziadków dostał tez ten rowerek hauck i jestem zadowolona w miarę, jedyny feler to to że nie mozna tym pałąkiem skręcać tylko pchać:baffled: teraz wiem, że wybrałabym raczej ten rowerek BOMIKO co ma karola-04

no racja rosmerta nie mozna krecic tym pałakiem i nie ma podstawki na nozki...zastanowie sie nad tym bomiko

jest blokada pedałuł przy przednim kole ...mozna delikatnie podniesc koło i skrecasz bez problemu............ a nózki dziecko trzyma na pedałach jak nie dosiega masz regulowane siedzisko

poszukuje wszędzie tych pampersów sleep&play i nie mogę znaleźć jest może jakaś stronka z wykazem sklepów gdzie są dostępne?

jest blokada pedałuł przy przednim kole ...mozna delikatnie podniesc koło i skrecasz bez problemu............ a nózki dziecko trzyma na pedałach jak nie dosiega masz regulowane siedzisko

Hubek własnie trzyma nózki na pedałach, bez problemu do nich dosiega już by móc je tam trzymać. z tym skrecaniem to nie jest tak łatwo jednak, ja daje radę czy mąż, ale moja mama jest niższa (niecałe 160cm) i ma problem z tym skręcaniem, bo pałąk wysoko sięga
więc Oliwieczka zastanów sie czy lepiej nie ten bomiko zakupić dla małej

no i całkiem prosto sie mnoza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
13zdgz7.jpg

poszukuje wszędzie tych pampersów sleep&play i nie mogę znaleźć jest może jakaś stronka z wykazem sklepów gdzie są dostępne?
ja je kupuje w normalnym skepie kosmetycznym tylko uwaga one nie maja po bokach rozciaganej " gasienicy" ale na wrazliwa pupe szymka sa super bo po calej nocy nie ma czerwonej.

jesli chodzi o rowerek co ja mam a raczej Szymek to zdecydowanie trzeba sobie zadac pytanie czy ma to byc zabawka czy uczymy dziecko nauki obslugi rowerka bo nie ma zabawek ani melodyjek ale szymek w 2 dni nauczyl sie trzymac nogi na pedalach i caly czas je tam ma.naprawde polecam zwlaszcza na wypady za miasto

No to rowerek-skuterek kupiony
ROWEREK TRÓJKOŁOWY METALOWY - KURIER (360899752) - Aukcje internetowe Allegro
ma większe (i lepszego materiału) koła niż ten wcześniej upatrzony, więc nie będzie Oli musiała się tak namachać przy jeździe. Ogólnie jest wg mnie porządniej zrobiony, no i stabilniejszy, bo małe kółka ma szerzej rozstawione. Jest trochę większy od tego pierwszego skuterka, za to dłużej posłuży :tak:

reklama
Kasiad gratuluje zakupu:tak:.
Hauck jest sliczny,ale faktycznie brakuje tej mozliwosci skrecania.Mam 165 cm i bez problemu nim skrecam,choc nie jest to najwygodniejsze tak szczerze.Jest jednak taki śliczny;-):-).

Do góry