reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no widze ze mis jest w kazdym domu ha ha ha ukochany przyjaciel dzieci - co tak pachnie????? a szymek - ja ja ja :-):-):-)

a co do bajek to ma jedna ulubiona potwory i spółka :szok: siedzi i cała obejrzy i przezywa :-D kazdy z nas kims tam jest
dla wtajemniczonych: niebieski potwor saly to tata zielony to ja "aba"= żaba dziewczyna aby to filmowa celinka to aga - chrzestna szymka a on to Randal :-D

reklama
Hubert skupi sie na bajce zaledwie kilka minutek, nie interesuje go zbytnio TV bo staram sie go nie sadzać przed telewizorem zbyt czesto, wole poczytac z nim bajki, pooglądac książeczki, a jak juz ogladamy cos w tv to tez staram mu sie tłumaczyc co i jak i zywo wtedy reaguje. Pewnie, ze mądr ogladanie bajek to nic strasznego, tymbardziej, ze dzieciaczki juz bardzo rozumne:tak::-). Ja jestem tylko przeciwnikiem sadzania dziecka przed tv samego, by miec wolne, i to na dłuższy czas

Emilka reaguje tylko na piosenki na mini mini albo na początek bajki jeśli coś śpiewają :sorry2:

Hubert skupi sie na bajce zaledwie kilka minutek, nie interesuje go zbytnio TV bo staram sie go nie sadzać przed telewizorem zbyt czesto, wole poczytac z nim bajki, pooglądac książeczki, a jak juz ogladamy cos w tv to tez staram mu sie tłumaczyc co i jak i zywo wtedy reaguje. Pewnie, ze mądr ogladanie bajek to nic strasznego, tymbardziej, ze dzieciaczki juz bardzo rozumne:tak::-). Ja jestem tylko przeciwnikiem sadzania dziecka przed tv samego, by miec wolne, i to na dłuższy czas
U nas dokładnie tak samo.Piosenki wysłucha,ew. obejrzy Noddiego,ale go nie zachęcam.Raczej wyłanczam Tv i słuchamy muzyki.:tak:

Irtasia,super zestaw:szok:.Moja Miska by piszczała,choc ona woli mniejsze lalki(Barbie,polly;-)).
Karola,fajne filmy,prawie wszystkie obejrzalam:tak:.Moje dzieciaki tez uwielbiaja "potwory i spolka",kiedys to ciagle maglowali:tak:.
Kondzio lubi niektore bajeczki na CBeebies:tak:,oglada moze okolo minuty:-D.Dłuzej popatrzy tylko na "Boba Budowniczego":-D.

Ostatnia edycja:
wow jakie zakupy super! taki zestaw to marzenie chyba najbardziej moje hehe bo Izek lalkami się nie bawi wcale...

a my wczoraj kupiliśmy buty zimowe dla Pyśki o takie:
91951-e88_kopia_2008_08_07_12_52_23.jpg

Sliczne buciki:tak:.
Ja kupuje zawsze z Sympatexem,bo mam gwarancje,ze stopy dzieciakow beda suche.Nawet po 2-godzinnej zabawie,tarzaniu sie w sniegu buty nie przemiekaja:happy2:.Konrad tez ma z Sympatexem,choc nie przewiduje,zeby tyle czasu spedzal na sniegu:-D.

no Izek ma z sympatexem ale wcześniej nie miała i zawsze miała suche nóżki w bartkach - nigdy nam nie przemokły a łaziła po kolana w śniegu dzień w dzień po 1,5 do 3 godzin w porywach (ona to w wózku nie jeździła już w wieku Pyśki) ;-)
a Pysiulka to z tych wygodnych raczej, lubi w wózku posiedzieć hehe

reklama
Do góry