reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Uuups :baffled: 269zł a 126zł to już faktycznie ogromna różnica w cenie :baffled:

agusia9915: u mnie ten projektorek w misiach działa tak słabo, że na suficie go prawie nie widać, na ścianach owszem. Może przez to że ja mam wysokie (bo prawie na 3metry) mieszkanie i ma za daleko?

reklama
Lil kate , nie wiem jaki kupic ale 1 moge na pewno odradzic-Elektroniczny Braun z miękka końcówką!Powód - nie podaje właściwej temperatury-moj akurat zawsze zaniza,cięzko jest tez z reklamacją tego produktu. Moja znajoma tez go kupiła i tez sie nie sprawdza- u niej dodatkowo nie działa sygnał dzwiekowy. Brauna odradzam!Ale tez chetnie skorzystam z rad nt jakiegos skutecznego w przystepnej cenie.:-)

madzix, dzieki za rade, bo powiem szczerze ze myslalam o nim po lekturze kotregos z ostatnich numerow jednej z "dzieciowych" gazet. tam pisali o nim w samych superlatywach:szok:

Dziewczyny , ja tez widziałam ten termometr jakis miesiąc temu w którejs z gazet o niemowlakach i az sie wsciekłam taki badziew ludziom wciskają:wściekła/y: -sama kupiłam jeszcze przed tym testem.
Teraz jestem na etapie poszukiwan kolejnego....

Wlasnie czytałam o Waszych zakupach karuzelkowych i szukałam na allegro tego sprzedawcy od domku chicco za 129 i przy okazji wylukałam, ze ten sam sklep oferuje fotelik chicco synthesis x-plus za 299 zeta(dostał 4 w testach zderzeniowych) Chyba wreszcie cos dla mnie :-)
Ale jesli któras z Was ma jakies uwagi do tego fotelika to chetnie poczytam:tak:

z tego co wiem to sa bardzo dobre foteliki :tak:

a termometu ciagle nie mam. nie mowcie mi dziewczyny ze wy tez jeszcze nie macie:confused: a jak macie i nie chcecie mi pomoc w wyborze to straszna szkoda :sick:

a termometu ciagle nie mam. nie mowcie mi dziewczyny ze wy tez jeszcze nie macie:confused: a jak macie i nie chcecie mi pomoc w wyborze to straszna szkoda :sick:

lil kate głuptasie :-D :laugh2: :-D Ja na przykład Ci nic mądrego w tej kwestii nie doradzę, bo też sama nie wiem co dobre.. kupiłam niby jakiś douszny AEG i jeszcze normalny elektroniczny z wyginaną końcówką, ale z tego co czytałam, to elektroniczne nie są dokładne i mogą złe pomiary pokazywać więc nie wiem czy im zaufam. Pewnie będę się starała używać raczej tradycyjnego termometra.. sama nie wiem jeszcze :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry