reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
No i dziś mierzenie zimowych butów i masakra WSZYSTKO małe!! 5 par butów na szybko muszę kupić ufff!! A tak mi się nie chce, bo jakaś grypowa jestem... A poza tym starszaki mają już swój tylko dla nich zrozumiały gust i ciężko coś wybrać, żeby odpowiadało i im i mi.....

oj Patch współczuje, az 5 par...:szok: i jeszcze, żeby wszyscy byli zadowoleni to juz w ogóle wyczyn

przyszedł wczoraj kombinezonik - bardzo fajny, porzadny i napewno na cąłą zime wystarczy, bo zapasy ma:tak::-)

oj Patch współczuje, az 5 par...:szok: i jeszcze, żeby wszyscy byli zadowoleni to juz w ogóle wyczyn

przyszedł wczoraj kombinezonik - bardzo fajny, porzadny i napewno na cąłą zime wystarczy, bo zapasy ma:tak::-)

A co to za firma,albo jaki sprzedawca i ile kosztował?Sorki za taki wywaiad,ale bardzo mi sie podoba.

Dziewczyny bardzo ładne i udane zakupy zimowe widzę;-) Ale będzie dzieciakom cieplutko:tak: Ja ogólnie już trochę rzeczy dzieciakom kupiłam wcześniej, trochę zostało z ubiegłego roku, a teraz tylko przejrzę czego jeszcze nam brakuje:tak:

Rosmerta
ja mam podobne zdanie na temat butów Bartka, że z roku na rok wyglądają coraz gorzej:sorry2: Owszem są bardzo dobrze wykonane, ale nic poza tym, dlatego ja już nawet nie zawracam sobie nimi głowy:-p

reklama
Do góry