reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no to wczoraj doszły spodnie a dziś już pada śnieg Spodnie ocieplane TRAFFIC JAM r.80-86 - PinkiBaby.pl oczywiście większy rozmiar ale fajnie pasują do kurtki pomarańczowej i są jeszcze trochę za duże ale idzie to wyregulować i napewno na całą zimę starczą.
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No i dziś mierzenie zimowych butów i masakra WSZYSTKO małe!! 5 par butów na szybko muszę kupić ufff!! A tak mi się nie chce, bo jakaś grypowa jestem... A poza tym starszaki mają już swój tylko dla nich zrozumiały gust i ciężko coś wybrać, żeby odpowiadało i im i mi.....
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj Patch współczuje, az 5 par...
i jeszcze, żeby wszyscy byli zadowoleni to juz w ogóle wyczyn
przyszedł wczoraj kombinezonik - bardzo fajny, porzadny i napewno na cąłą zime wystarczy, bo zapasy ma
:-)

przyszedł wczoraj kombinezonik - bardzo fajny, porzadny i napewno na cąłą zime wystarczy, bo zapasy ma

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
oj Patch współczuje, az 5 par...i jeszcze, żeby wszyscy byli zadowoleni to juz w ogóle wyczyn
przyszedł wczoraj kombinezonik - bardzo fajny, porzadny i napewno na cąłą zime wystarczy, bo zapasy ma:-)
A co to za firma,albo jaki sprzedawca i ile kosztował?Sorki za taki wywaiad,ale bardzo mi sie podoba.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Rozalka takiej firmy:
=SN= AQUAMARINE zimowy kombinezon ok.116/122 b/n (1272520064) - Aukcje internetowe Allegro
ta sama cena, tylko, że rozmiar brałam 104/110, ale w tej chwili widze, ze nie maja takiego.
przyszły też kozaczki z Bartka
superowe sa i idelanie pasuja do kombinezonu. Teraz to juz tylko czape i szal do kompletu trzeba zakupic i HUbek gotowy na zimę:-)
=SN= AQUAMARINE zimowy kombinezon ok.116/122 b/n (1272520064) - Aukcje internetowe Allegro
ta sama cena, tylko, że rozmiar brałam 104/110, ale w tej chwili widze, ze nie maja takiego.
przyszły też kozaczki z Bartka

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dziewczyny bardzo ładne i udane zakupy zimowe widzę;-) Ale będzie dzieciakom cieplutko
Ja ogólnie już trochę rzeczy dzieciakom kupiłam wcześniej, trochę zostało z ubiegłego roku, a teraz tylko przejrzę czego jeszcze nam brakuje
Rosmerta ja mam podobne zdanie na temat butów Bartka, że z roku na rok wyglądają coraz gorzej
Owszem są bardzo dobrze wykonane, ale nic poza tym, dlatego ja już nawet nie zawracam sobie nimi głowy

Rosmerta ja mam podobne zdanie na temat butów Bartka, że z roku na rok wyglądają coraz gorzej

reklama
Zakupiłam Oliwce 3 pajace polarowe do spania:
Fifi Niezapominajka 104/110cm pajac do spania (1300684531) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE I DORA CUDNE CIEPLUTKIE ŚPIOCHY 104/110 (1292917085) - Aukcje internetowe Allegro
a przy okazji od tego drugiego sprzedawcy kupiłam trochę z wyprzedzeniem, jeśli chodzi i porę roku:
ADAMS CUDO TUNIKA W STYLU BOHO + LEGGINSY GEORGE (1307047735) - Aukcje internetowe Allegro
Fifi Niezapominajka 104/110cm pajac do spania (1300684531) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE I DORA CUDNE CIEPLUTKIE ŚPIOCHY 104/110 (1292917085) - Aukcje internetowe Allegro
a przy okazji od tego drugiego sprzedawcy kupiłam trochę z wyprzedzeniem, jeśli chodzi i porę roku:
ADAMS CUDO TUNIKA W STYLU BOHO + LEGGINSY GEORGE (1307047735) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: