reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

IWONKA NIEZLA WILLA:-)WSZYSTKIE BRZUSZKI PIEKNIE ROSNA:tak:A TO MOJ BRZUSIO 11 TYDZIEN 1 DZIEN

reklama
Iwonka chyba jesteś na prowadzeniu, jeśli chodzi o wielkość brzuszka. :-DU mnie widać zwłaszcza wieczorkiem, bo w dzień to go prawie nie ma. :-)
Karola Twój brzuszek też już pokaźny :tak::tak:.

Karola no twoj tez nie jest maly:tak:,dzieli nas poltora tygodnia roznicy wiec pewnie w sumie rowno nam rosna nasze mieszkanka wraz z malenstwami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

piękne macie brzuszki ;-) teraz sie wyczekuje a później będziemy liczyć kiedy już znikną ;-)

Witajcie
A to mój brzuszek w 13 tygodniu duży jak na ten tydzień
Madamagda widzę że Tobie też szybko wybiło brzuszek nasze dzidzie rosną jak na drożdżach
pozdrawiam

reklama
dziewczyny piekne te wasze brzuszki ;-)

a to jest mój brzuszek i mieszkanko dzidziulka 11 tydzień i 4 dzień

brzuszek1vo2.jpg

i jeszcze jedno z bliższa

brzuszekit8.jpg

Do góry