reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamamatysia ależ Fifik ma rozbrajający uśmiech!!! :-):-):-)

ankzoc - ale słodziaaaaaak. A jakie oczęta niebieskie. och.:tak::tak::tak::-):-):-)

dziękuję za miłe słowa o mojej dwójeczce. Miło takich słuchać - czytać.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
No to ja będę miaIa dwie synowe:szok:.Moj Tomus piszczy na wszystkie dzieciaczki aIe najbardziej na AmeIke i AIę:-).Tyko co JoIa na to? Chyba nie bedzie protestowac. Będzie miaIa jednego zjęcia to tyIko z jednym będzie sie użerac:tak:Ostatnio TomuIek rwaI się do zdjęc córci Moniqsan.:laugh2:

Och..ilez tu nowych , przepieknych foteczek...:-):-):-)

Kornasiu...Alez Diana to juz panienka...duza dziewczynka i jak slicznie siedzi...a focia pod tytulem "ogladamy telewizje" jest the best....:tak::tak::tak:

Kasia 1208...alez Filipek ma sliczne oczetka.....no i widze ze wszystkiego musi sprobowac....;-);-);-)

Monika 1977...alez Tomus sie zmienil...taka kruszynka byla a teraz to przesliczny chlopiec....i taki duzy....slodziak maly...:-):-):-):-)

A jak sie usmialam z Twojego postu....no Tomus napewno ma w czym przebierac...tyle pieknych dziewczynek majowych....no coz widac ze gust tez sie mu zmienia....:-D:-D:-D:-D:-D

Ankzoc...dziekuje za komplemenciki....tak milo ja sie slyszy same fajne rzeczy...:happy::happy::happy:

m&m's....nie no Majeczka jest przesliczna...a te oczetka....chyba oboje z synusiem maja oczki po Tobie...???
Wogole to sie nie zdziw jak synek wkrotce zaczniekolezanki sprowadzac do domu...no taki maly przystojniak z niego a te oczki.....az nie moge sie napatrzec.....wogole to sa bardzo do siebie podobni...:tak::tak:
A co za cizcha corcia tak wcina....??????

A zdjecia Majuni w tej fioletowej poscieli...poprostu bomba....:-):-):-)

Mamamatysia....nie no Fifi ma zabujczy usmiech...oj bedzie "wyrywal " kobitki w przyslosci....a jak duzy chlopczyk juz z niego....

Ankzoc...ale sie usmialam ...kurcze ale z Majusi to zdolniacha..a jakie skupienie na buziaczku....sliczna jest....:-):-):-):-)
Ale chyba mialas sprzatania po takim obiadku...;-);-);-):shocked2::shocked2::shocked2:

No to jeszcze pare foteczek moich gwiazdek z dzis....:-)

Załączniki

• DSC02256.jpg
    DSC02256.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC02265.jpg
    DSC02265.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC02269.jpg
    DSC02269.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC02276.jpg
    DSC02276.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC02251.jpg
    DSC02251.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC02281.jpg
    DSC02281.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 97
Jejkuniu Joluś jake one cuuuudne. A jak się razem bawią. no normalnie słodziaki, ciężko wzrok oderwać. :-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

A wcinają ciasteczka te Hainz (ruskers czy coś tam) nie chce mi się iść do kuchni, ale ty wiesz o co chodzi.:-D:tak::tak::tak:

reklama
JoIa ,dziewczynki są reweIacyjne. M&MS ma racje,ze cięzko oderwać od nich oczy.Kurcze jak super je ubierasz.SIów brakuje żeby nachwaIić.

Moniqsan padnie jak zobaczy nowe ubranka.Nadzwigasz się w styczniu ubranek dIa 1iIijki:-D.

M&Ms tobie zazdroszcze mobiInosci Twojej Mani.Mój TomuIek jest sto Iat za murzynami.Krew mnie zaIewa jak patrze na takie zdoIniachy.:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry