reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Dziewczyny (ela, jola, kasia, nina, m@dzi@, florencja, m&m's, mmatysia), kochane jesteście!!! Miód na me matczyne serce :-)

m&ms's no ... nie wiem co powiedzieć, bo mnie zatkało nadzwyczajniej :blink: Aleeee Ty wyglądasz !!!! Kobieto !!! Pierwszy chyba raz Maja mi gdzieś umknęła. Na drugim zdjęciu jak pokazałam je M, stwierdził że jest tam 13-letnia dziewczynka z siostrą (powaga) :sorry: Dobrze że siedzisz, głowa spuszczona, nogi zakryte, bo tak to bym M w ogóle nie pokazała :-p
A w ogóle fajnie tam macie na tym basenie. Tak nastrojowo :-)

m@dzi@ Ale Kamilek pięknie się stara. Dzielny chłopiec :tak: i jaki zawzięty :tak:

reklama
m&m's - kurcze no MODELKA i już:tak::-):-):-)... Chuda jak patyk, wysoka... normalnie strach obok Ciebie stanąć (strach o wlasnych M...)
a Majeczka jak zwykle cudna - oby odziedziczyła po Tobie te dlugaśne nog:tak::tak::tak:i!!!

madzia - ależ spryciula z tego Twojego Syncia:tak::-):-):-)!!!

Nina27, Mmatysia, Kasia, Florencja, Madzia, Joluś, Ela, Moniqsan, Aga_k_m, bardzo bardzo bardzo dziękuję za te wszytskie komplementy pod moim adresem. Aż mi się trochę głupio zrobiło, bo mam andzieję że nie pomyślałyście że się chwalę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To było bardzo miłe. :-):-):-):sorry::sorry::sorry::sorry:

A z Mają super nam się pływa. za drugim razem to jż się tak wyluzowała że tylko za dłonie ją trzymałam. :tak::tak::tak::tak: I siedziałyśmy w basenie 1,5 godziny!! :szok::-)

hellllou to znów ja :-):-):-)

K.M ale Filip rośnie...a na 3 zdjęciu pokazuje charakterek ;-)
fajne to zestawienie...lubię porównywac zdjęcia Damiana od razu widać jak się zmienia :tak:

Moniqsan...no piękna no...co ja się będę rozpisywać...:sorry:
prześliczna dziewuszka...no i jak chyba każde dziecko fanka metek :-D aaa i zauważyłam jeszcze jedno...masz takie same osłonki do kwiatków ja ja ...seria KAKAO z IKEA :-p:-p:-p superowe są

m&m's ...najpierw mnie zamurowało jak zobaczyłam filmik z Mają, jak pięknie sobie radzi i jaka jest silna...a potem jeszcze bardziej mnie zamurowało jak zobaczyłam zdjęcia z basenu...a kysz :confused2: jak Ty pięknie wyglądasz...no nie umiem nie zazdrościć...:zawstydzona/y: no ale w końcu czemu się dziwić...mąż - ciacho zobowiązuje :-p:-p:-p

Madziu Kamilek jest suuuper, jak sobie pięknie radzi no, no , no . Jestem pod wrażeniem :tak::tak::tak:

a to mój pomarańczowy nochal :-D

Załączniki

• Damianek 134.jpg
    Damianek 134.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 74
  • Damianek 140.jpg
    Damianek 140.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 110
  • Damianek 150.jpg
    Damianek 150.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 73
  • Damianek 160.jpg
    Damianek 160.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 136
  • Damianek 165.jpg
    Damianek 165.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 114
  • Damianek 168.jpg
    Damianek 168.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 113
  • Damianek 173.jpg
    Damianek 173.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 126
  • Damianek 182.jpg
    Damianek 182.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 90
  • Damianek 184.jpg
    Damianek 184.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 79
m&m;s ...niezłe co? :-D On nie śpiewa...on robi miny. Cięzko mi to ubrać w słowa...tu jest to najlepiej pokazane co ten nasz syn ostatnio wyprawia ;-)

[video=youtube;htXCZ4ZN2x4]http://www.youtube.com/watch?v=htXCZ4ZN2x4[/video]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry