reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no dobra:-)
tam gdzie ja zdjęć nie wrzucacie (chociaż szkoda:zawstydzona/y:) no to ja będę tutaj Was podglądać i dodawać komentarze...
do tyłu cofać się nie będę więc tylko do
moniq
śliczna Twoja córcia:-) ma niesamowicie długie z przodu włoski:tak::tak: no i oczywiście jak chyba każdy bąbel uwielbia metki:-):-D

reklama
M&ms super zazdrościmy tego basenu ale jestes szczupla:-)
A tu obiecany filmik

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EzJb3WpMABs"]YouTube- Wideo010.3gp[/ame]

Ostatnia edycja:
Kurcze...znow zaniedbalam rozdawanie komplementow i az 5 stron przybylo...:tak::tak:

No to zaczne od podziekowan za komplementy pod adresem Alicji i Ameli...:-):-):-)

Nina 2003.....no ..fajnie razem wygladaja jak sie bawia..zaczepiaja sie nawzajem i patrza co druga robi...:tak:

Ela 123456.....dziekuje......male naleza raczej do usmiechnietych maluchow...:tak:

Aneteczko...dziekuje za bardzo mile slowa...:tak:

m&m's...no ja tez juz sie nie moge doczekac......a moze jeszcze Moniqsan przyleci do Stamford ...to juz wogole by bylo super....
No i zdjatka to ja bym mogla wstawiac ale tak mi glupio caly czas to robic bo dziewczyny jeszcze pomysla ze jaks prozna sie zrobilam i caly czas komplementow oczekuje tak jak pewna pani I.......:-D:-D:-D:-D

Confi...no nawet ostatnio staralam sie cos zfilmowac ale i tak bym nie wstawila bo dupa ze mnie i zapomnialam z Polski wziasc kabla do telefonu....ale nastepnym razem zabiore z domku....
Ale jak pokazalam ostatnio wlasnie filmika z Damisiem tam gdzie bil brawo to i moja Amelia tez bila....:-D:-D

Aga.k.m.....oj co to bylo z tymi foremkami.....:laugh2::laugh2:...a pozniej wokol mordala mialy taki poodznaczane kreski bo tak sie przyssywaly do tych miseczek...:-D:-D

Moniqsan...znow piatka dla Ciebie z rozpoznawania dziewczyn...tak na zdjeciu drugim jest Alicja....:-):-)
A o pomaranczowe noski pytalam ostatnio lekarza.....powiedzial ze to poprostu duzo karotenu ....:tak:....ale te noski tak w rzeczywistosci to nie wygladaja na takie pomaranczowe....to chyba wina flesza......:sorry::sorry::sorry:.....

m@dzi@......dziekuje..ja lubie jak dziewczyny sa tak samo ubrane..tak jakos mi sie wydaje ze narazie to ja decyduje jak sa ubrane a pozniej jak beda starsze i beda chcialy zadecydowac inaczej to nie bede sie sprzeciwiac....:tak:

Kornasiu...dziekuje...:-)

K.M.....Tobie tez dziekuje...a co do uszka to juz sie pogodzilam ..poprostu taki juz urok moich dziewczy.....:sorry::tak:
No i Filipek super chlopak....zdjatko z mina mowiaca ...daaaaaj mi juuuz baabo spokoj jest the best.....:-D:-D:-D
A tak wogole to jak on sie zmienil....:tak:

Anetka 551..oj nic nie szkodzi i nie masz za co przepraszac ze nie wiesz ktora jest ktora....
na 3 fotce jest Alicja........no i dziekuje za komplement....:tak::tak::tak::tak:

m&m's....ten filmik to chyba z 10 razy ogladalam..i sie nie moge nadziwic zdolnosciom Twoje corci....poprostu niedosc ze sliczna to jeszcze taqka zdolniacha....gratuluje....:tak::tak::tak:
A no i masz fajne fioletowe poduchy....:tak:

Monika1977...oj dziekuje slicznie....:-):-):-)

Moniqsan....ja juz pisalaam..i napisze jeszcze pewnie nie raz....Lili jest poprostu przesliczna.....naprawde sliczna.....te galeczki i wloski...poprostu dzidzia cudo.... ( i wcale nie slodze) po prostu pisze to co widze.....:-):-):-):-):-).....
A na tle tej nieeeeebiesciuchnej maty wyglada jeszcze ladniej....:tak:

A podloge to tez chyba pucowalas do zdjec...no bo tak slni ze hoooo hoooo...;-);-)

m&m's.......nie no....najpierw napisze ...kooobieto jaka z Ciebie laska...jakie nogi....:shocked2::tak::tak::tak::shocked2::shocked2:.....
A majeczka jaki ma kostium...super chyba spedzilyscie czas....:tak::tak:

m@dzi@......och jaki silny jest Kamilek.....moja Ala dopiero tylko buja sie jak piesek .....zuch chlopaczek...

Ostatnia edycja:
reklama
M&M 's mamuska coz za figurka jak modelka pozazdroscic :szok::-)
Moniqsan wstaw jakies zdjecia gdzioe lili bedzie wygladsac... nie tak reewelacyjnie :) gratki dziewuszki zdjecia the best

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry