reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

K.M. -a gdzieś Ty była jak Cię nie było?? Juz miałam pytac na ogólnym czy któraś nie wie co sięz Tobą dzieje:tak::happy:...

Widzę, że i Ciebie wzięło na wspomnienia - fajnie tak popatrzeć sobie "wstecz" i poobserwowac wszelkie zmiany w wyglądzie naszych maleństw ...
Ja też cały czas patrze na pierwsze fotki Jaguli - szok jak ten czas niemiłosiernie zapieprza...

Filipek śliczniutki!!! Widzę, że krzesełko w pełni zaakceptowane - super:tak::-D!!! Na 2 fotce taki słodziak, że hej;-):tak:
A co to się na 3 fotce stało?? Cóż to za nerw??

reklama
ela123456 fajnego masz synka, ładny kolor oczu :tak:

jola466 Twoje córeczki jak zawsze urocze, 3 zdjęcie super, przepraszam, ale nie rozpoznaję Twoich dziewczynek i nie mam pojęcia czy jest na nim Alicja czy Amelia.. :zawstydzona/y: Podobają mi się zdjęcia, na których dziewczynki są razem :tak:

K.M Na 2 zdjęciu takie słodziak z Filipka :-) bardzo się zmienił Twój synek, ja jak oglądam zdjęcia jak Zuzka była taka malutka to nie mogę się nadziwić jak ten czas szybko leci i jak te dzieciaczki się zmieniają ;-)

m&m's - jaaaaa... fakt widziałam fotki, ale "na żywo" Maja robi jeszcze bardziej piorunujące wrażenie :szok::tak::-D:-D:-D- gratulacje dla Was wszystkich a największe dla Mai. Cudowniasta jest - ale Ty to już wiesz - prawda;-):-):-):-)??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry