reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
o to zdjecie mojego "maluszka" z dedykacja dla lilianki i blizniaczek:-)

Załączniki

• DSC00219.jpg
    DSC00219.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61
o kurcze..alez tu nowych foteczek.....:-)

Ankzoc....dziekuje Ci za komplemencik....a co do niebieskich oczek to ja nie wiem po kim dziewczyny je maja bo ja mam brazowe a maz zielone....:shocked2::tak:

Mamamatysia...oj ..jak Fifi "wydoroslal".....a foteczka z gryzakiem w buziaku....bardzo smieszna...a jakie spojrzenie "walnol",,;-):-D:-D:-DA jaki usmiech na nastepnym zdjartku....no i ten doleczek w policzku....:-):-):-)

Martalis...dziekujemy....:-):-)

Moniqsan....oj Lili slodko wyglada...a jak ma slicznie w lozeczku..:tak::tak:..a czy ona zawsze spi na tej samej stronie glowki....:confused2::confused2:

Fotki ze szczoteczka...hmmmm...od razu widac ze Lili zachwycona...ale ta szczoteczka chyba cos w sobie ma bo u mnie jest dokladnie tak samo....:-):-).... Jejku a ja ja Ci zazdroszcze wloskow Lili...no cudne...:tak::tak:....a ja mam dwa lysolki....:shocked2:;-)

Kornasiu...no ja im nic nie daje..one poprostu tak maja ze caly dzien czasami potrafia tylko usmiechy rozdawa....oczywiscie tylko do mamay i taty bo "obcy" sa niecacy.....no ale mam nadzieje ze szybko im przejdzie.....
a hello robila z siostrzyczka......:tak::tak::tak:

M@dzi@... oj panny w przyszlosci to sznurkiem sie beda ustawiac do Kamilka...:tak::tak::tak::tak::tak:...alez on slodki....:tak:
a te foteczki z usmiechem....super...:-):-)

Ela12345.....no alez kawaler....piekna focia...no a jaki kolor oczu.....taki male "psotniki" z nich patrza.....:-):-):-):-)...no i dzikuje za dedykacje....:tak::tak::tak:

Tsarino....ale Iza ma sliczne oczka...i takie sliczne pucalki....:-):-):-)..no a Ty jaka zdolniacha..:shocked2::tak:..ja tez bym chciala kiedys sie nauczyc szyc....:sorry:
A masz jakas focie gdzie widac zebolki.....????

Monika...alez Tomus ma niebieskie oczka..:tak::tak:..a jakie zadumane spojrzenie.....ciekawe o ktorej dziewczynce majowej akurat myslal....;-);-);-);-):-):-):-)..
Gratulacje odkrycia nunek.....oj nie moge sie napatrzec na te niebieskie galeczki.....

Confi.....oj ona normalnie az piszczala do tych sluchawek......:-D
A czy Damis to na tej fotce to trzyma dupcie w gorze....:shocked2:...o kurcze mi ta pozycja za bardzo na wygodna to nie wyglada....:shocked2::shocked2::shocked2:

Aga.k.m.....jeju Jagodka to juz panienka mala....super jej w tej sukienusi i w tym kolorku....z przepaska na glowie wyglada uroczo....a :-):-)..a fotka gdzie widac zebolki normalnie mnie urzekla......:tak::tak::tak:...az meza zawolalam zeby mu pokazac....

Kasia 1208...ale Filipek ma pucolki.....:-):-):-)....slicznie juz siedzi....

Aneteczka....nie no alez uroczy ten Twoj synus...no i ten usmiech.....:tak::tak::tak::tak:...naprawde sliczny.....:tak::tak:

no i nadrobilam.....no to teraz ja wstawie fotki moich dziewczyn....swiezutkie bo dzisjejesze......no poza tymi ze szczoteczka.....:tak::tak:

Załączniki

• DSC02392.jpg
    DSC02392.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC02393.jpg
    DSC02393.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC02410.jpg
    DSC02410.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC02420.jpg
    DSC02420.jpg