reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jolu ja poproszę o jeszcze więcej zdjęć Ali i Amelki!!
Bo normlanie od razu mi się lepiej robi jak Was oglądam.
Już się nie mogę doczekać wakacji. :-):-):-)

reklama
Moniq ale Lilijka miała zabawe ..ja chyba też musze jakąs szczoteczkę Młodemu sprawić ;-)

madzia ale Kamilek jest kapitalny, czemu Ty nam go nie pokazujesz częściej???

ela no niezły maluszek :-D pewnie cały czas na cycku co?:rofl2:a tak serio to świetny kawaler...ile ma lat? Bo mi chyba umknęło :zawstydzona/y:;-)

Jola...musisz kiedyś zrobic zdjęcie Ali jak reaguje na Damisia... strasznie jestem ciekawa ;-)
No a dziewczynki jak zwykle....rozbrajające

madzia- no właśnie - po dupce trzeba Cię chyba przetrzepać za tak rzadki odruch pokazywania NAM (najlepsiejszym Ciociom) Twojego Kamilka:wściekła/y::-D:-D:-D.. Ależ On cudniasty!!! A uśmieszek ma taki delikatniusi... Czaruś Kochany:tak::tak::tak:. No a fotka w chodziku to mnie aż przymurowała (a raczej fakt, że Kamil chodzi)..

ela - no proszę ależ przystojniak z tego Twojego Maciusia:tak::-):-):-)..a jaka zbójecka minka ;-)
No i fakt - maciuś przerósł Jagódkę:-p:-p:-p

Jola - ach te twoje kochane pomarańczowe noseczki!!! Nie mogę napatrzec sie na ich uhahane buzie - cudne te Twoje panieneczki!!!:-):-):-) A fotka z foremką - boska!!!

Ostatnia edycja:
jolu
Ale minkę na 2-gim zdjęciu zrobiła ... :sorry: Ala :sorry:??? Moja Lili bardzo często robi coś podobnego, ciężko to opisać jak to wygląda, ale przy tym tak fuka, jakby jej coś nie pasowało :-)
Pocieszne dziewczynki. Faktycznie noski pomarańczowe :-D

ela
nooo, ekstra chłopczyk!
I szczupły :tak:;-)

Dziękujemy za pochwały Lilijkowe
Co Wy tu piszecie, że ona takie włoski ma ? Ona ma bardzo cieniutkie i delikatne, tylko że długie ;-) No i gdzie im do tych kokoszki córci. Tamta to ma burzę włosów - grube, gęste i długie :tak:

Ostatnia edycja:
Jolu śliczne te twoje dziewczynki tak słodko wyglądają jak są ubrane tak samo to poprostu się rozpływam boskie są
A co do chodzenia bez przesady Kamilek jeszcze nie chodzi w chodziku to taka sesja tylko była :-) dziękuję wam postaram się go częściej pokazywać

ELA ale masz przystojniaka, hohoho, dziewczyny pewnie za nim szaleja :-) no chyba ze ma okres ze dziewczyny sa BLEEE :-)
JOLU Amelcia i Ala sa slodkie najbardziej podoba mi sie foto a la jedzie pociag :-)

Witam po dlugiej nieobecnosci.Postaralam sie nadrobic narazie watek ze zdjeciami i od razu przepraszam jak pominełam jakiegos maluszka.
monika1977-Tomeczek na 4 zdj,taka kruszynka, a teraz taki duzy facet:tak:
Tsarinia-Iza jest "Świetna":-)ślicznotka
m&ms-Majuska ma taki szczery usmiech i przesliczne oczka
ankzoc-dzieci ufajdane jedzonkiem nie ma piekniejszego widoku,a jak maly szkrab zabiera sie do samodzielnego jedzenia, bravo.
jola466-Twoje gwiazdeczki sa mega cudowne uwielbiam na nie patrzec.
Mój Filipek tez ma jedno uszko troszke odstajace(prawe)w nocy jak spi jakos mu sie zagina .
aga, confi-super fotki, zazdroszcze Wam takiegi wypadu.
moniqsan-Lilianka sliczna dziewczynka no i jak pieknie trenuje ze szczoteczka do zebów.
Confi-Damianek z jezyczkiem.....usmialam sie jak nigdy
Boheciafka-dziewczynki sliczne, twoje male klony
aga km-Jaga to sliczna mala laseczka, bedzie tato wysokie ploty grodzil.
aneteczka-bezzebna usmiechy najlepsze pod sloncem
madzia-jak Kamilek w chodzilu swietnie wyglada, Bravo.
Ogólnie swietne maluszki

reklama
Filipek z dzisiaj.I zdjecia z dla porównania jak zmienił sie moj synek.

Załączniki

• DSC02043.JPG
    DSC02043.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02037.jpg
    DSC02037.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC02033.JPG
    DSC02033.JPG
    45 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC02021.JPG
    DSC02021.JPG