reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aleee mam nadrabiania ... :eek::eek::eek:
Nie wiem czy nie pójść na łatwiznę i nie napisać "nie dam rady ..." :zawstydzona/y::-p:-D:wink:
Oczywiście żartuję (cały czas ta hostoria mi siedzi w głowie ... jutro mi przejdzie:tak:)

Zacznę od agikm

No wiesz!!! :sad: Że to ta fotka dla mnie ??? A ja myślałam że ta na której Jagódka wygląda ... najlepiej ...:huh: teraz nie napiszę Ci już że Jagoda wcale nie wygląda na takie duże dziecko jak kiedyś ... po prostu nie napiszę Ci tego i już :-p

aneteczka
Miłoszek ma takie delikatne rysy :tak:. Na pewno jest synkiem mamuni, Innej opcji nie widzę :rolleyes2:

Monia
Ja nie zauważam odstępstwa Tomeczka od innych majowych dzieci :blink:
Sama widzisz, mmatysia pisze że jej fifi też nie zwraca uwagi na stópki.
A poza tym... jak dla mnie to lepiej jakby dziecko nie interesowało się a zbytnio. Mnie np denerwuje to że Lili wkłada stopę do buzi, rajstopki/skarpetki oczywiście mokre, a potem kichanie :huh:

mmatysia
Fifi się zmienia z dnia na dzień, Jszcze kilka tygodni temu był zupełnie inny. Za 2 tygodnie byśmy go pewnie nie poznały :sorry:
Fajnie że się mu podobają nowe zabaweczki (i kulki i gryzak) :tak:

Confi Widzę że mamy podobe dwa śpioszki :-D

tsarina Iza Mira ślicznie się uśmiecha. Delikatnie ale śliczne. Rośnie nam piękna majowa dziewczynka :tak:

reklama
mamamatysia widać, że Filipkowi smakowało :tak: duży już z niego chłopak i jak już ktoś zauważył ciągle się zmienia ;-)

moniqsan pozycja na brzuszku chyba bardzo spodobała się Liliance, ale nic dziwnego skoro piszesz, że leży tak cały dzień. Zuzka się denerwuje po 10 minutach i cyk na plecy :-)

monika1977 Tomuś ma śliczne oczy, takie duże i niebieskie. Dziewczyny będą za nim szalały :-) no i ładnie się uśmiecha :-) tak poza tym to gratuluję nowej umiejętności :tak:

tsarina Iza słodko wygląda z uśmieszkiem:tak:

Confi świetna pozycja do spania :-p jaki słodziak :-)

aga_k_m ja też napiszę, że Jagódka wymiata :-D jak pokazałam Zuzi 4 zdjęcie to śmiała się do monitora :-) Słodko wygląda na fotce, gdzie widać jej ząbki :tak:

kasia1208 jejj jakie pulaski, nic tylko całować :-):tak:

aneteczka mały przystojniaczek Ci rośnie ;-)

tsarina- super wyglada Izunia z tym misiem i gratki za zdolności krawieckie :-) cudowny ma usmiech niunia

moniqsan- najwidoczniej to jej ulubiona pozycja ;-), moja Majka też tak czasami zasnie ze zmęczenia

monika1977- kurcze ale Tomuś ma ładne oczka niebieskie :-)

mamamatysia- nie no poprostu Filipek rozłozył mnie na łopatki, te dołeczki szok....

confi- kurcze to wyslemy ich razem na nastepna edycje mam talent :-D oczywiscie mam nadzieje, ze ani zosia ani jaga nie zjedza za to mai :-p

agakm- jaga ma pieknę oczeta ta jej oprawa oczu jest taka wyraźna.... slicznie wyszła na zdjęciach ale najpiękniejsze jest ostatnie zdjęcie- boskości

kasia1208- no no mina powalająca :laugh2:

aneteczka- śliczny bąbelek, jak cudnie się usmiecha, ma takie radsne oczka :-)

dziękujemy, dziękujemy... miód na uszy matki, takie komplemenciki...

mamamatysia Filipek boski, ślicznie rośni i co za zmiany...

moniqsan, confi Iza też czasem pośpi na brzuchu, ale to musi mieć "melodie" do tego, albo pieluszkę o zapachu deserków owocowych- nie pytajcie:sorry:, dodatkowo confi, Damiś świetny, a tylko dzień różnicy między naszymi bobasami

aga_k_m Jagoda ma niesamowite te minki, zwłaszcza te groźne... strach się bać, to po Tobie?

Kasiu1208- mina Filipka i Jagody do spółki, to już nie przelewki... groźna by była z nich para...

Aneteczko-prawdziwy słodziak!

Ostatnia edycja:
A to my dziś, z nowym gadżetem :-)
Były piski i wzdychania :laugh2:

Załączniki

• IMG_3256.jpg
    IMG_3256.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3274.jpg
    IMG_3274.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_3277.jpg
    IMG_3277.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_3280.jpg
    IMG_3280.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 87
Tsarina hehe super pomysł z tą bluzeczką Iza Mirka jest sliczna i ma bardzo ładne usteczka
Moniq Lili widze śpi tak jka Kamil ja wtedy cała chora jestem że się udusi
Monika Twój tomuś przypomina mi kogoś ma piekne oczeta bedzie z niego niezłe ciacho szykuj się na dużo dziewczyn w domu
Mmatysia ślicznie się usmiecha ten nasz Fifi
Confi Damiś to jest nasz show men
Aga Jagodzia ma nogi do samej ziemi super takie długie a minki strzela rewelacyjne
Kasia jaki malutki dupuś tak jak Kamilek
Aneteczka kochany ten Twój synuś uśmiech dziecka rozbraja
i jeszcze Moniq Lili ma śliczne włoski bardzo ładna z niej dziewczynka
:-):-):-):-)

Dzięki babeczki z miłe słowa pod adresem mojego dziecięcia:-D.Mówicie, ze się zmienia ja tej zmiany nie widzę:-( pewnie dlatego, ze przebywam z nim 24h na dobę.
Moniqsan-Fajne zdjęcia.Lilce spodobała się szczotka wie nie będzie problemu z zębolami;-) Zauważyłam ,ze u nas z powodzeniem szczoteczka pełni rolę gryzaka(i to z masażem:-D)

reklama
jeju Moniq, śliczne zdjęcia Lili wygląda cudnie, aż oczu nie mogłam odrwać. I te włoski. Jejjjjjku A i wogóle to miałam już wcześniej napisać, że kurczę tą matą to mi żeś nerwa zrobiła!! bo jest super a ja ostatnio bylam w Ikei i co teraz mam drugi raz jechać??!! wwrrrrr

Aneteczka, jaki twoj skrbek jest pocieszny.

Aga_k_m , na ostatnim zdjęciu Jagódka wygląda prześlicznie!! i podobna do Ciebie jest, nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry