reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi ale wygodna pozycja ;-)
Mamamatysia Filip słodycz uśmiech
Monika jakie szczęśliwe dziecię :tak:
aga zdjęcie 4 bojowa Jaga wogle świetne minki robi :-)
a oto my mina dostosowana do dzisiejszego BB:-p
DSC00941.jpg

aga-k-m- jagodka na 4 sama slodycz na piatym zdj jo jo brakuje jej tylko dzokejki i wymiata:P hehehe powtarzam sie wiem z tym wymiata:-D
kasia- hmmm buziolek slodki maluszek:tak:

aga-k-m- jagodka na 4 sama slodycz na piatym zdj jo jo brakuje jej tylko dzokejki i wymiata:P hehehe powtarzam sie wiem z tym wymiata:-D
kasia- hmmm buziolek slodki maluszek:tak:

no wlasnie śmialiśmy się z M jak zgrywalam fotki, ze "YO YO" wymiata... i ta jej minaaaa, hahaha - to właśnie fotka dla moniqsan (kurcze a mialo byz ciut zagadkowo;-))

confi - pozycja Damiego mnie zakasowala... :-D:-D:-D szok - ma dziecko wyobraźnie:tak::tak::tak:

monika - u nas nozki tez dopiero od jakiegos czasu zbudziły na nowo sensacje... A rajtuzki...coż wiecznie mokre paluchy:-D:-D:-D (no i trzeba uważać na deserki - ostatnio miałam przefarbowane biale rajtuzy na fioletowo po deserku: jablko, jagody i maliny)

ha ha on tylko takie pyśki ma poza tym chudzinka ;-)
aneteczka jaką synuś ma fryzurkę rozbrajają mnie te bezzębne uśmiechy

Ostatnia edycja:
aneteczka - sliczny usmieszek ma Twoj Misio no i jakie radosne, piekne oczeta:tak::-):-):-)... Alez Ty na niego działasz!!!

kasia - no wlasnie, Filipek to kruszyna na maxa, nozki jak patyczki, a buzia okrąglutka:-D:-D:-D jak zacznie raczkowac to nam prawie zniknie!!!

Moj mały własnie teraz pierwszy raz złapał się za stopę. Niby nic wieIkiego aIe patrzac np. na fiImy z udziałek Damianka Confi zaczynałam sie martwic.Wiem,ze to wczesniak aIe troska i zazdrosc jest siIniejsza.
O i znowu cudny uśmiech:-D.Zazdroszczę"odnalezienia" stópek.Fifi odnajduje je tylko jak mu pokażę:baffled:
Aga km-No nie miny Jagodzi mnie powaliły:rofl2::laugh2::-D.Zwłaszcza 2,4 i 5:-D:-D:-D.
Ona faktycznie wygląda na roczne dziecko;-)
Kasiu1208-Minka Filipka dokładnie podsumowuje dzisiejszy dzień na BB:-D
Aneteczko-Miłoszek ma słodziutki dzióbek:-D
I dziękuje za miłe słowa pod wiadomym adresem:-)

Monika a ja strasznie gratuluję postępów Tomkowi bo jednak wcześniaczek to wcześniaczek a Tomaszek nadrabia dzielnie i nie ma czego zazdrościć...ten mój leniuch siedział dwa tygodnie po terminie to zdążył dojrzeć :-D:-D:-D

Mmatysia dzięki za odpowiedź ale ja myślałam ze tym sprzętem jest ten ssako gryzak do podawania dzieciom owoców czy tam innych rzeczy :-D
nie zrozumiałyśmy się ,ale wiedza o zabawkach mi się bardzo przyda ponieważ tymi co ma juz zdążył się Młody znudzić i zaczynam się rozglądać za czyms nowym :tak:

aga_k_m no i jest moja cudna Jagodziana :-D boziu jaka ona jest fajowa...no 4 zdjęcie jest the best,ale mnie urzekło również ostatnie to zębowe :-)
Jak jutro wróce z pracy to pokażę Damianowi przyszłą żonę :-D

aneteczka Miłoszek jest słodziakiem ...na niektórych zdjęciach przypomina mi trochę Damiana ;-) zależy od ujęcia a jedno wiem na pewno...będzie przystojniakiem :tak::tak::tak:
szykuj się mamuśka na odpór napalonych bab :-D

Kasia
o ja cię....:-D ale Filip ma pućki...no nie spodziewałabym sie taaaakich polików po tym drobnym chłopaczku :-)
świetna mina

reklama

Mmatysia dzięki za odpowiedź ale ja myślałam ze tym sprzętem jest ten ssako gryzak do podawania dzieciom owoców czy tam innych rzeczy :-D
nie zrozumiałyśmy się ,ale wiedza o zabawkach mi się bardzo przyda ponieważ tymi co ma juz zdążył się Młody znudzić i zaczynam się rozglądać za czyms nowym :tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zakręcona jestem.Tak ,wcześniej na zdjeciach to ten gryzak Nuby.Dzisiaj go dostałam i od razu Fifi wypróbował.Tak mu się spodobało, ze nie mogłam mu go wyrwać :eek:.Jak M podczas kąpieli mu go pokazał to zdawało się, że z wanienki wyskoczy.Jutro podam mu w tym brzoskwinię zobaczymy jak będzie z owocami bo ciasto po prostu wmiótł(wessał):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry