reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi- jakie damis ma dlugie geste wloski super:P no wez przestan z tym przyp[rawianiem kompleksow ,, ja jestem na plusie 6 kg w stosunku do wagi sprzed ciazy.. i niezbyt sie z tym czuje,, mam oponke na brzuchu i nijak nie chce zlesc... ale tez nic z tym nie robnie specjalnego,, jedynie duzoo spaceruje i nie objadam sie ale ze slodyczy zrezygnowac nie potrafie... oponke czy inne kraglosci idzie zakryc ubraniami ale napewno to wiesz bo ladna z ciebie dziewczyna ..:P

reklama
No dobra to ja wstawie pare foteczek.....a pozniej widze ze czeka mnie kilka stron do nadrobienia....:-):-):-)

Załączniki

• DSC02800.jpg
    DSC02800.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC02810.jpg
    DSC02810.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC02817.jpg
    DSC02817.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC02826.jpg
    DSC02826.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC02831.jpg
    DSC02831.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02829.jpg
    DSC02829.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC02835.jpg
    DSC02835.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 103
  • DSC02846.jpg
    DSC02846.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC02848.jpg
    DSC02848.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC02850.jpg
    DSC02850.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 97
no i oczywiscie nie zmiescilam sie .....:tak::sorry::sorry::sorry:;-);-)

Załączniki

• DSC02858.jpg
    DSC02858.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02851.jpg
    DSC02851.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC02838.jpg
    DSC02838.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC02841.jpg
    DSC02841.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC02797.jpg
    DSC02797.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 85
No i są moje majowe faworytki :tak:dziewczynki są śliczne, takie radosne.
Zdjęcie na którym masz obie na kolanach jest takie słodkie :tak:
A Ty-rewelacja wciąż nie mogę uwierzyć że urodziłaś bliźniaki, no przytyj trochę bo nas w kompleksy wprowadzisz:-p śliczna kobitka z Ciebie :tak:

aneteczka- dziekuje bardzo:P
jola- jejciu jaka ty masz boska figurke i to po bliznietach wow:) mi jeszcze na plusie zostalo 5 kg a i tak nawet jakbym je stracila nie bede tak wygladac jak ty.. super pozazdroscic,, ladnie wyszlas na zdjeciach no i male jakie zadowolone z tych gasienic:P

Jolu powtórzę za malinką - pięknie wyglądasz!

A dziewczynki cudne jak zwykle.
I wiesz co, może to głupie ale Przemek wygląda na człowieka z bardzo fajnym charakterem. Jakiś taki pogodny, funny, i wogóle. bardzo sympatycznie wygląda.

No i są moje majowe faworytki :tak:dziewczynki są śliczne, takie radosne.
Zdjęcie na którym masz obie na kolanach jest takie słodkie :tak:
A Ty-rewelacja wciąż nie mogę uwierzyć że urodziłaś bliźniaki, no przytyj trochę bo nas w kompleksy wprowadzisz:-p śliczna kobitka z Ciebie :tak:

Malinko...nie bede ukrywac ze bardzo mi milo sie zrobilo....nie tylko ze podobaja Ci sie moje dziewczyny no ale za komplementy pod moim adresem.....:tak:....prawda jeste taka ze ja sie nie uwazam za ladna no i jestem niska i wogole....:eek:......no ale coz zrobic...:sorry::sorry:

Jola- fotki super, ty.............hm...... z m&m możecie sobie rekę podać, obie po dwójce a figury jak 16-tki. Dziewczynki zadowolone, buzie uśmiechnięte, widać bardzo podobały sie prezenty od Św Mikolaja.

Aneteczko...dziekuje,.....fakt dziewczyny zadowolone z bujaczkow......:tak::tak:

jola- jejciu jaka ty masz boska figurke i to po bliznietach wow:) mi jeszcze na plusie zostalo 5 kg a i tak nawet jakbym je stracila nie bede tak wygladac jak ty.. super pozazdroscic,, ladnie wyszlas na zdjeciach no i male jakie zadowolone z tych gasienic:P

Dziekuje slicznie....:tak:.ale juz napisalam powyzej ze ja o swoim wygladzie to za dobrego zdania nie mam....:eek:...
Jolu powtórzę za malinką - pięknie wyglądasz!

A dziewczynki cudne jak zwykle.
I wiesz co, może to głupie ale Przemek wygląda na człowieka z bardzo fajnym charakterem. Jakiś taki pogodny, funny, i wogóle. bardzo sympatycznie wygląda.

Buziak za mile slowa.....:-)..a jesli chodzi o mojego P to rzeczywiscie jest osoba lubiana i raczej spokojna......:tak:.....

Jolu-Zacznę od tego,że wyglądasz RE_WE-LA-CYJ-NIE.Aż trudno uwierzyć, że jesteś mamą bliźniaczek:-).Zdjecia rozesmianej Ali i Amelki zawsze wprawiają mnie w lepszy nastrój,takie energetyczne są(pewnie po mamusi).Bujaczki cudne i na zdjęciach widać ,że dziewczynkom pasują .Śliczne zdjęcie na którym trzymasz dziewczynki:-)

reklama
Tutaj kilka zdjeć z naszej feralnej Wigilii.Tu jeszcze byliśmy wszyscy w komplecie:sorry::

Załączniki

• Obraz 090 [MiniFoto].jpg
    Obraz 090 [MiniFoto].jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 118
  • Obraz 101 [MiniFoto].jpg
    Obraz 101 [MiniFoto].jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 110
  • Obraz 112 [MiniFoto].jpg
    Obraz 112 [MiniFoto].jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 107
  • Obraz 131 [MiniFoto].jpg
    Obraz 131 [MiniFoto].jpg