reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Marzenko :-(:-(:-(
Celowo nas ominęłaś :confused::confused::confused::sad::sad::sad:
Poważnie:szok: A byłyście po drodze??? Nie widziałam... Internet mi chodzi jak stara k...a i tyle z tego jest ... Pisałam to chyba z 20 minut i równocześnie oglądałam, żeby nikogo nie pominąć, a jednak mi nie wyszło:sorry::sorry::sorry: Wybaczycie??? Zaraz Was poszukam... Tylko, że to może z pół godziny trwać:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused:

moniqsan- no to ma byc ostatni raz:-) hehehe, nastepnrym razem beda baty:-D

marzena80-jesuuu ale wy macie niektore haselka tylko lac sie z tego, normalnie czytam to jak dobry kawal...:-D ne ma to jak baby forum.:-D

tsarina- jo joll mala buntowniczka:tak:

Helllou, ale dawno nas tu nie było :zawstydzona/y:
Wstawiam mojego Skarba i już pędzę do Waszych zdjątek :tak:
ZNALAZŁAM!!! Już wiemu dlaczego przegapiłam... Zapatrzałam się na m&m's:tak:
Lilianka ślicznie wygląda z tą spineczką!!! I ta minka - słodka... A jak fajnie stoi! Mam nadzieję, że Nataszka teraz jak już jest w normalnym łóżeczku z szczebelkami to też zacznie się podnosić...

Wiem, wiem... Tylko Ona ostatnie 4 miesiące spała w łóżeczku turystycznym... Żałuję, że nie zawiozłam do teściów tego normalnego, ale ciągle wydawało nam się, że już za chwilę pójdziemy do siebie i nie ma sensu.. No i tak zeszło... A wiadomo, że w łóżeczku ze szczebelkami jednak dziecko szybciej łapie takie rzeczy...

Roxy dziękuję a co do psa to się nie dziwię,że ucieka. Dzieci są nieprzewidywalne i każdy normalny pies zrobi to co twoja sunia. Nasza jest nienormalna, ma nieskończone pokłady cierpliwości...nic jej nie rusza :tak:

Tikanis kochana czy myślisz ,że jeśli miałabym chociaż cień podejrzeń to pozwoliłabym Damianowi wsadzać łapki do pyska Nygi...:sorry:
Nigdy w życiu. Za mojego psa dałabym się pokroić na plasterki grubości 3 mm ;-)
a Twoje zdjęcia...no cóż...przyprawiasz mnie o kompleksy :zawstydzona/y:
piękne...po prostu :sorry:

Kornasia dziękuję...a swoją droga co jest z tym nosem? :eek: czemuż on taki pomarańczowy? Marchwi za dużo Młodemu nie daję...co najwyżej Cebion multi :confused2: nie wiem dlaczego on tak ma..
Diana jest boskim reniferkiem a drugie zdjecie jest super. Wygląda na nim jakby sie zamyśliła :tak:

Mmatysia a jak pupil kocha Damiana :-D najchętniej by mnie wyręczyła ....przynajmniej w przewijaniu :-p

Marzena80 ale śliczne zębole :tak::tak::tak: a Nataszka jak zwykle fajowa z tymi polikami :-D

Jola no posikałam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D jakie one sa cudne. Fajnie się śmieją...Damian rży jak osiołek i nie śmieje się tak na głos :-p:sorry:

Kasia no pięęęękne ząbeczki :tak::-) Filipek mimo iż jest drobny to też ma takie fajne chomikowe policzki :-D

m&m's alez masz fajne te dzieciaczki . Rozwaliło mnie zdjęcie gdzie oboje oglądają bajkę :tak:
Pozycja Mikołaja bezbłędna :-D:-D:-D jak on sie wysypia w ten sposób?

Moniqsan jak Lili pięknie stoi ..wooow . No chyba teraz nie masz juz kompleksów co? :-p
Drugie zdjęcie jest the best :-D:-D:-D

Paula ...jaka ona jest podobna do taty...normalnie skóra zdjęta :szok:
nie obraź się i nie odbierz tego źle :sorry:...szkoda ze nie jest podobna bardziej do Ciebie...byłaby pięęęękna :-p a tak jest słodka po tatusiu ;-);-);-)
też mamy takie puzzle na podłodze :tak:

Tsarina..Iza z tygrysem jest cudna :-D
te zdjęcia w kapturze też świetne..jak zwykle czepiam się o wielkośc...nic zobaczyć nie można na tych twoich "znaczkach" :-p

Tikanis Kubusiek obłędny ma uśmiech, juz Ci pisałam na NK ;-)
fajna choinka..ja swoją będę stroić pewnie jak zawsze w Wigilię

a to Damis...pierwsze zdjęcie dla fanek :-D:-D:-D
drugie z wujkiem..trzecie to tête a tête z Nygą :-D
a czwarte zrobione dzisiaj :-p
no i moja wstańka mała :)

[video=youtube;tCmKh3JRnLg]http://www.youtube.com/watch?v=tCmKh3JRnLg[/video]

Załączniki

• Damianek 009.jpg
    Damianek 009.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 122
  • Damianek 002.jpg
    Damianek 002.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 100
  • Damianek 006.jpg
    Damianek 006.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 99
  • Damianek 020.jpg
    Damianek 020.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 108
Confi, no niemogę, ostatnie zdjecie rewelacyjne!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
Ty albo cały czas z aparatem w ręku siedzisz, albo Damiś często takie miny stroi!!
ja to bym zrobila taki osobny album, z jego minami.:tak::tak::-):-):-)

reklama
Confi, no niemogę, ostatnie zdjecie rewelacyjne!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
Ty albo cały czas z aparatem w ręku siedzisz, albo Damiś często takie miny stroi!!
ja to bym zrobila taki osobny album, z jego minami.:tak::tak::-):-):-)
Kochana zdecydowanie to drugie :-D
mam ubaw codziennie bo Młody wali miny tak niesamowite ,ze chyba masz rację z tym albumem ...:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry