reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mmatysia ale ładnie wyglądałaś tylko się trochę pozasłaniałaś i w całej okazałości Cię nie widać :-(a szkoda bo pewnie by było więcej "achów" :tak:
Fifi w pełnym Mikołajowym stroju wygląda słodko :tak: i fajne rodzinne, świąteczne zdjęcie, będzie pamiątka " feralnej Wigilii":sorry:

reklama
Mmatysia ale ładnie wyglądałaś tylko się trochę pozasłaniałaś i w całej okazałości Cię nie widać :-(a szkoda bo pewnie by było więcej "achów" :tak:
Fifi w pełnym Mikołajowym stroju wygląda słodko :tak: i fajne rodzinne, świąteczne zdjęcie, będzie pamiątka " feralnej Wigilii":sorry:
Dziękuję Malinko.
Na pierwszym zdjęciu szykowałam Wigilię i miałam fartuszek a na drugim Filip mnie zasłonił:-D.
Jedyne odsłonięte:

Załączniki

• Obraz 117 [MiniFoto].jpg
    Obraz 117 [MiniFoto].jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 108
Troszke mam tu zaległości:sorry:

Tsarina,ojjjj... jakiego Iza ma tygrysa w łóżeczku...no super:tak: Iza Mirka jest śliczna..:tak:no i mnie się baardzooo w tym różu podoba,pięknniieeeee:tak:

Tikanis,Kubuś to świetny chlopak,jakie On ma ładne i duże oczęta...cudo:tak: No i ma dużo włosków,,śliczna macie choinke:tak:

Confi,Damian to wymiata,,a 2 fotka w tej czapie z nike extra:tak::-D No i faktycznie miny to On stroi niesamowite:tak:

Jola,dziewczynki sa cudne..gasieniczki świetne...och musze kupic Nadusi:sorry: Jolu ale musze napisac ze bardzo ladna kobieta z Ciebie,no i ta figura....cud..gdzie Ty te blizniaczki nosiłas????

Mmatysia,Filipek to super mokołajek...Nadusia miała podobnmy strój:tak: Ochh..jestescie swietna rodzinka..a Ty ładna kobieta:tak:no i nastepny szczuplak...dlaczego Wy non stop o odchudzaniu piszecie:-D

mamamtysia- slicznie wyszlas w tym niebieskim gorseciku, tobie tez nic nie brakuje tzn tak jak jola czy m&m chudzina jestes:P a fifi w stroju mikolaja zarabiasty.. :P
roxy- alez dziekuje moja kochana roxyiczku:P

mamamatysia - slicznie...cudny mikolajek pewnie przyniosl duzo prezentow...

tikanis - super sesja...

confi - ale swietny Damianek miny super....

jola - corcie wymiataja... cudne te gasienice....

kubusiek :P

Załączniki

• PC250053.jpg
    PC250053.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 73
  • PC250057.jpg
    PC250057.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 74
  • PC250061.jpg
    PC250061.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 73
  • PC250069.jpg
    PC250069.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 79
  • v.jpg
    v.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Mmatysia,Filipek to super mokołajek...Nadusia miała podobnmy strój:tak: Ochh..jestescie swietna rodzinka..a Ty ładna kobieta:tak:no i nastepny szczuplak...dlaczego Wy non stop o odchudzaniu piszecie:-D
mamamtysia- slicznie wyszlas w tym niebieskim gorseciku, tobie tez nic nie brakuje tzn tak jak jola czy m&m chudzina jestes:P a fifi w stroju mikolaja zarabiasty.. :P
mamamatysia - slicznie...cudny mikolajek pewnie przyniosl duzo prezentow..
Dziękuję dziewczyny.Tikanisku gorsecik jest srebrnyal na zdjeciach rzeczywiście wychodzi niebieskawy:-(
Mmatysia no i się doczekałam zdjęcia :-D
super, super super :tak::tak::tak:fajowy gorsecik no i do twarzy Ci w tym kolorze :tak:
Muaaaaaaaaa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry