reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ok już wrzucam :-)

Załączniki

• 29.11.09.jpg
    29.11.09.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 112
  • PB240311.jpg
    PB240311.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 105
  • PB140121.jpg
    PB140121.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 105
  • PICT1427.jpg
    PICT1427.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 102
  • PICT1475.jpg
    PICT1475.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 140
  • PICT1547.jpg
    PICT1547.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 135
  • PICT1657.jpg
    PICT1657.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 109
  • PICT1705.jpg
    PICT1705.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Ankzoc, śliczna jest Majeczka... mikołajek uroczy:tak: super ma sukienusie w groszki,no i ten modny kolorek..fiolet,fiufiu;-) widze że Hello Kitty też na topie,a zdjecie z mamusią miodzio:tak::-)

m&ms- fioletowa hello kitty jest z h&m a w grochy z ladybird a teraz uwaga rozmiar od 0-3 m-cy :-D, maja dostała ją jak sie urodziła, ma jeszcze do tego bolerko

florencja- ooo widzisz... to jednym slowem mamy horror co nocy ... ja dzis jakos wybitnie nie mam sily na nic...
roxy- oczywiscie ze zarezerwowany hehe:P od kubusia dla nadusi :*
ankzoc- sliczna majeczka, i ta sukieneczka tez:)

ankzoc - ale czaderska mala super ksiezniczka z niej... no i ma takie same rajstopki jak moja malinka te z Hello Kitty... tylko moja ma rozowa sukieneczke a twoja fioletowa...swietna jest....buziaczek..

reklama
nie no wcielo mi posta, wiec raz jeszcze pisze (tym razem w wielkim skrocie - sorrkkiiii :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:):

kornasia - ależ cudny Reniferek :-):-):-)

marzenko - ależ Nataszka jest slodziuchna z tymi zębolkami, ma piękne rysy twarzy i te ustka - cudoooo!!!:tak::-):-):-)

kasiu - drugie zdjęcie rządzi!!! mały slodki cwaniaczek :-D:-D:-D

m&m's - tym razem zszokowało mnie zdjęcie Mikolaja:-D:-D:-D...że się chlopak wysypia w takiej pozycji - szok!!!
Poza tym fotki ze spacerku - REWELACJA!!! Pieknie w tej Twojej Anglii:tak::-):-):-)

moniqsan - ależ cudnie Lili wygląda z tą spineczką - a jak ślicznie stoi!!!! pelen zachwyt!!! :-):-):-)

Jola - wiesz, ze marzylam o bliźniakach?? patrząc na Twoje Śmieszki raźniej mi na duszy (raźniej mi tez jeżeli chodzi o wychowywanie takiej cudnej dwójeczki... mam taką nadzieję, ze jakby mi sie (daj Boże) trafiła za drugim razem ciaża bliźniacza - wspomożesz mnie radami i ja podołam takiemu obowiązkowi).
Fotki w bujaczkach są śliczne - no i śliczne też zdjątka z Rodzicami - fajniutka z Was Rodzinka :-):-):-)

paula - twoja Natasza - to czysty Tatuś - bedzie miala powodzenie w życiu :tak::-):-)

Tsarina - no powiem Ci (tylko nie bij) - ze ślicznie Izie w różu i fiolecie (fuksji):tak::-):-):-)

Tikanis -Kubusiek jest po prostu cudniasty, i te jego minki:tak::-D:-D:-D

Confi - nie no.. fotki mojego Zieciunia to miód na serce zmęczonej Agi_k_m... Jest po prostu bosssskiiiiiii:tak::-):-):-)

mamamatysia - Śliczna z Ciebie Kobietka!!! A Fifi vel Mikołajek - superrrr!!! Piekna jest tez Wasza wspólna rodzinna foteczka!!! Szkoda, że wspomniania z tych Świątnie beda rownie piekne...:-(

ankzoc - śliczniutkie foteczki - wszystkie bez wyjątku!!! Sukieneczki tez są extra (grochy to juz w ogóle...):tak::-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry