reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Znowu mam 30 stron do nadrobienia.....

Confi Damianek śliczny i bardzo silny, zawsze bawi mnie jego pomarańczowy nosek :-) A Damiś to już oczko potrafi puszczać? :-) No i uwielbiam fotki ze zwierzątkami. Nagranie z pieskiem wymiata!! Nie zdziwiłabym się gdyby następne nagranie pokazywało jak Damian sam biega... Fajną ma minę podczas rozpakowywania prezentów :-)

Roxy ta Twoja Naduśka to mała kokietka! Śliczna dziewczynka i bardzo podobają mi się jej ubranka. Fajnie z ręczniczka macha :-) Mam taki sam....

tikanis Kubuś śliczny, a jaki zamyślony! I jesteś następną majówką bez sensu marudzącą, że musi schudnąć.... Śliczny z Ciebie reniferek :-) Kubusiek już tak sprawnie raczkuje?

kasia1208 no łał, Wiktoria to już pannica! Filipek słodki, uwielbiam cyckać zdjęcia moim dzieciakom razem. Nie no - Filip już stoi! Ale silny chłopak!

moniqsan Lilianka dumna z siebie jak paw podczas pierwszego samodzielnego siadu! Widzę, że odwiedziny babci udane, Lilianka jest taka radosna! A jaka dumna z siebie, że stoi! Zdjęcia świąteczne bardzo ładne, super Lili była ubrana, zresztą jak zwykle, rodzinne fotki to pamiątka na całe życie!

Jolu sesja u fotografa super, dziewczynki wyszły jak aniołeczki, a z Was piękna para. Nagranie rozczulające, ależ się śmieje!! :-) Na następnych zdjęciach dziewczynki jak zwykle bossko ubrane i widzę, że następne majówiątko do koszyka wlazło :-) Zdjęcia świąteczne śliczne, dziewczynki ucieszyły się z bujaczków, a Ty promieniejesz!

m&m's ależ ta nasza Majeczka spryciula, już się w berka bawi! I w szoku jestem jak ona zgrabnie raczkuje po panelach, Gaba się ślizga i denerwuje... Widać, że Maja bardzo porządnie potrafi posprzątać w szafeczkach mamusi :-) Mikołaja po takim spaniu szyjka nie boli? :-) Ładne zdjęcia ze spacerku, śłiczna z Ciebie kobietka

m@dzia Kamilek jaki silny, a jaki uparty! A tak w ogóle to gdzie Ty się podziewasz??

bohaciefka nie no, Gabrysia to piękna dziewczynka, naprawdę, a Małgosia to taki śliczny pulpecik, umazana zupką wymiata :-)

barmanko zdjęcia przy dużym stole są z "pasowania na żabkę" u mojego starszaka, tak samo jak wśród tych dużych autek - z przedszkola :-)

martalis Xavcio śliczny noi też ma pomarańczowy nosek jak Damiś :-) Widzę, że stopa pyszna!

tsarina Iza Mirka to mały zębol! Ależ o na super wygląda z tymi swoimi zębiskami! Zdjęcia z tygryskiem tygryskowe :-) A i przy sprzątaniu masz nieocenioną pomoc. Ładnie Izie w różówym choć to chyba nie jej kolor...

mamamatysia fotka z bratem śliczna, mały uciekinier widać, że zadowolony z siebie :-) Fotelik zgrabniutki, też się nad takim zastanawiam, a narcyz... cóż - faceci tak mają :-) Filip jako Mikołajek wymiata, śliczna z Was rodzinka!!

kornasia ale masz ślicznego renferka! I diabełka też :-)

Marzena ależ Nataszka jest śliczna, pulpecik kochaniutki, a ząbki pierwsza klasa!

ankzoc Majeczka jak zwykle boska, Sliczna jest ta fioletowa sukieneczka, Maja ma urocze o częta, a w stroju świątecznym wymiata

paula Malinka śliczna, a jaka zamyślona.

monika ale Ci Twoi chłopcy śliczni, Tomuś bardzo urósł, a Mikołajek to widać, że łobuz :-)Zdjęcie z siostrą wymiata :-) A Ciebie dlaczego na nich nie ma???

trochę Gaby

Załączniki

• DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 129
  • DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 122
  • DSC01391.jpg
    DSC01391.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 111
  • DSC01412.jpg
    DSC01412.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC01482.jpg
    DSC01482.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 117
  • DSC01493.jpg
    DSC01493.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 145
  • DSC01598.jpg
    DSC01598.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 116
  • DSC01540.jpg
    DSC01540.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 113

mamamatysia - Śliczna z Ciebie Kobietka!!! A Fifi vel Mikołajek - superrrr!!! Piekna jest tez Wasza wspólna rodzinna foteczka!!! Szkoda, że wspomniania z tych Świątnie beda rownie piekne...:-(
Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski :-D:-D:-D
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta :tak:
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku :sorry2:
Mmatysia, jeszcze raz napiszesz ,że jesteś gruba to potne się tępą żyIetka.
Fifi,jak zwykIe rozesmiany. Zdjęcie w stroju mikoIaja będzie sIodkim wspomnieniem.Starszak jaki eIegant.
mamamatysia fotka z bratem śliczna, mały uciekinier widać, że zadowolony z siebie :-) Fotelik zgrabniutki, też się nad takim zastanawiam, a narcyz... cóż - faceci tak mają :-) Filip jako Mikołajek wymiata, śliczna z Was rodzinka!!
Dziękuję w imieniu swoim,Filipa i całej rodzinki;-)
Moniko-Nie mówię,że jestem gruba tylko wkurzają mnie moje wałeczki i fałdeczki:sorry2:Mikołaj strasznie naburmuszony na zdj z kuzynka.Pewnie pozazdrościł jej uszów:-D M zerknął na zdjęcie Tomka w okularach i roześmiał się na całe gardło(a nie wolno mu:-).
Confi-Damianek doskonale poradził sobie z prezentami a wierna sunia nie odpuszcza na krok:-D:-D:-D.Jak wrzucasz swoje zdjęcia to nie mogę się napatrzeć.Piękna z ciebie mamusia.Damis na fotelu wyglada jak mój przyszły szwagier w Nowy Rok:-D:-D:-D
Moniqsan-Piękne,rodzime,świąteczne zdjęcia(aż mi się łza w oku zakręciła.Wyglądasz swietnie,śliczne z Was kobitki.Lili ze spineczkami jak zwykle słodko no i w tym "czadowym" komplecie Zary po prostu prawdziwa elegantka.
Mamstud-Gabrysia w czerwonej sukieneczce cudna.Widzę,że u was też największą furorę zrobiły torebki:-D.Wasze "babskie" zdjęcie śliczne no i moje ulubione z Andrzejem.A teraz pochwal sie co było w tej paczuszce;-)

Moniqsan piękne zdjęcia i wiadomo po kim córcia taka śliczność ;-)nic już dodawać nie trzeba :-)
Monika no oczka chłopaczków wooow ale będą mieli wzięcie na te oczy :tak:
Confi uwielbiam nosek Damianka a oczka ma po tobie :tak:
a teraz my
1 i 2 Filiś i gdzie ta jego dziewczenca uroda ?
3 Wiktorcia szykuje się do Sylwestra
Na koniec Ja przed Sylwestrem :-)
DSC01060.jpgDSC01065.jpgDSC01067.jpgDSC01082.jpg

Dzięki dziewczyny za komplementy!!!
Aga, mam nadzieję że zartowałaś z tymi butami. Myślałam że chodzi Ci o zdjęcie u teściów, bo tam faktycznie M miał pantofle, ale na zdjęciu ze mną stoi w ciapkach :zawstydzona/y:

kasiu
Ale Fifi dzielnie stoi! I jak ząbki pokazuje.
A Wiki to już prawdziwa panna. No i na pewno dobra pomoc :tak:

monika
Ile Twój M ma lat? Na tym zdjęciu ze starszakiem wygląda na góra 23 :szok:
Ale się robi Tomek podobny do brata. I jaki on bułeczka :tak: A takie chucherko było :sorry2: Sliczny jest, i te oczy ma takie niesamowite :tak:

mamstud
Ale czad. Gaba na huśtawce :szok: Normalnie padłam. Ty to masz pomysły. Cieszyła się?
No a Ty z tym prezentem wyglądasz jak małe dziecko :-D Co tam było że tak się najarałaś? :-D

kasia- filipek wow on juz stoi przy barierkach?? wopw szybko...
monika77- te zdjecia wstawilam tylko bo jedna z dziewczyn cos o tym mowila... no i zgadzam sie ze zdjecia robione przez nie profesjonaliste sa naturalniejsze..:) i fajne niebieskie oczka ma twoj maluch a kubus juz raczkuje zaczal pare dni temu:)

moniqsan- wow w tej sukieneczce i bucikach wygladasz zarabiscie...:)a lili ma sliczne duze oczka:)

mamstud- oj mam jeszcze do zgubienia glownie na brzuszkkuubraniami mozna wiele ukryc... a twoja mala ma slinczna sukieneczke i rajstpki do kolorou...:P

Mamstud,daIej twierdze,ze Gaba podobna jest do Ciebie.Wydaje mi się,ze starszak też ma cos z Ciebie.Gabunia,jaka ona drobniusienka.
Prezencik śIicznie zapakowany-co byIo w srodku?

Kasia, rozesmiany ten Twoj skarbek. O iIe dobrze pamietam to na wszystkich zdjeciach szczerzy buzioIa.Z Wikusi to juz maIa damuIka wyrasta.

Moniqsan, mój M w Iutym skonczy 34 Iata. WcaIe sie nie starzeje. Mam wrazenie ,ze jego Iata wchodzą na moj kark:wściekła/y:.

Mamstud, nie ma mnie na zdjeciach bo sie nie mieszcze w obiektyw.:baffled:

reklama
on ogólnie jest bardzo wesoły chłopak a jak widzi aparat to już szczególnie
a tak ostatnio myślałam że moja córcia jest jedną ze starszych starszaków na forum

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry