reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

ajjj Kasia, Marzena-przestańcie...

mamstud - z Ciebie to taka Dziewczyneczka na całego!!! Masz taką delikatną urode. Świetne foteczki - i rzeczywiście Gabunia w czerwonej sukieneczce chwyta za serce. A Andrzejek jest mega przystojny!!!

kasiu -Filip to śmieszek na calego!!! Z jaką dumą i szcześciem prezentuje swoje ząbki - super!!!
Wiktoria to prawdziwa piekność - modelka jak się patrzy.
A Ty popatrz na siebie mniej krytycznym okiem - wg mnie wyglądasz całkiem ok (no i mamy podobne parametry wzrostowo-wagowe:tak:)

reklama
Confi....na temat Damisia to mozna pisać i pisać......przystojniaczek Ci rośnie,nono:tak: Zdjęcie w fotelu superowe....widać kto rządzi...;-):tak: Jesteś sliczną kobietą.... a Damian bardzo do Ciebie podobny:tak: Macie bardzo ładną choinke....

Moniqsan....Lilianka jest Cudną dziewczynką.... a mama ją stroi...ślicznie wygląda:tak: Ty bardzo ładnie wyglądasz...tych paru kg nie widać ale wierze że są...ja też po swiętach mam z tym problem:tak:;-) Bardzo ładna z Was para...Twoja fotka z mężem i Lili super....

Monika1977...Cudowne masz dzieciaczki....Tomuś słodko w tej czapie wygląda...oczka ma przecudowne...ten błękit:szok: A gdzie Twoja foteczka?????

Mamstud...Gabrysia to bardzo ładna panienka...b.edzie miała adoratorów mnóstwo:tak::tak::tak: zdjęcie na huśtawce superowe:tak: Jesteś bardzo ładna\kobietą...świetne zdjęcie jak tulisz prezencik:-D:tak:

Kasia1208....Filipek robi słodkie minki....a ten cudowny uśmiech,fiufiu;-) Wiktoria to bardzo ładna dziewczynka...modeleczka jak pozuje do zdjęc...super:tak: A zdjęcie mamusi niewyrazne troszke.....bardzo ładnie wyglądasz,no i gdzie te kg???

Troszke fotek ze świat
i z sylwestra...przy ognisku...zmiana pogody:-D...no i niestety reszta nie nadaje sie do publikacji

Załączniki

• świeta 006.jpg
    świeta 006.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 106
  • świeta 001.jpg
    świeta 001.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 108
  • świeta 008.jpg
    świeta 008.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 110
  • świeta 021.jpg
    świeta 021.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 135
  • świeta 047.jpg
    świeta 047.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 112
  • świeta 059.jpg
    świeta 059.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 101
  • świeta 064.jpg
    świeta 064.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 106
  • świeta 091.jpg
    świeta 091.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 117
  • świeta 086.jpg
    świeta 086.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 106
Roxy - ale superrrrrrrrrrrrrr!!! Nadia w wersji Mikołajkowej jest cudowna!!! a imprezy Sylwestrowej zazdroszcze Wam na maxa!!! Fotka z kielbaskami mnie dobiła (stare-dobre czasy mi sie przypomniały):-(... a później ta imprezowa w kuchni... - nie pamietam kiedy bylam tak rozluźniona..

Roxy aIe z Ciebie Iaska. Chudzinka a masz czym oddychac.:szok::-D
Naduska swietnie wygIada w stroju mikoIaja.ŚIiczna dziewczynka.

Chyba sobie podrukuje Wasze zdjecia(Moniqsan,M&m'sa,JoIi,PauI i Twoje)i powiesze na Iodówke. Nie będę wtedy do niej zagIadac za smakoIykami.

Roxy-Mikołajowa Nadia przeurocza:-):-):-).A ty figurkę kobitko masz świetną.Przy szczupłej sylwetce ładny biust:blink:
Zdjęcia Sylwestrowe fajne.Kurczę poszłabym na taką imprezkę:sorry2:.No a smaka na kiełbaski to mi zrobiłaś nieziemskiego:dry:
Kasiu-No chyba ci modelka rośnie:-D:-D:-D.Uśmiechnięta "pysia"Filipka z dwoma zębolami-cudna:-D:-D:-D.No i jak pięknie stoi.Będę musiała pokazać mojemu leniuchowi te fotki może się zmobilizuje:hmm:.

W koncu mam czas i na ten watek. Zosia spi jak zabiata a do M. przyszło paru pierzaków i graja na gitarach....:-D
Zaczne od tyłu:
Roxy - śliczna kobietka z Ciebie....zawsze zazdrosciłam takiej wyrazistej urody...czarne oczy...czarne włosy a nie taki bladzioch nijaki jak ja...
Na a Nadia nadaje sie na pocztówkę świateczną...slicznie wyszłyscie obie...i ten śmieszny piesek:-D
Kasiu...Filipek wymiata z tym ząbkowym usmiechem...A Ty masz taka duża córkę? Młoda mama jestes:tak:
Moniq - piekne rodzinne zdjecie...takie do oprawienia i na komode. Lilianka strasznie mi przypomina chrzesnice mojego M. hmmm...ciekawe....czyzby kuzyn Piotr sie gdzies zakrecił koło Ciebie :-D
Oj przekaz M. ze trzeba wyzszy płot wokół domu wybudowac zeby kawalerowie sie nie przedostali.
Ogólnie pieknie wygladałas tak swiatczenie hmmmm no cóz moze mi sie oberwie:-D ...ale Lilianka bije Cie na głowe:-D:sorry2:

...no i dupa...Zofik maruder wstała:-( ale nie cieszcie sie bo...jeszcze tu wróce:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry