reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Skoro już pytacie to powiem co było w prezencie dla mnie :-)
Książka zeszłorocznej noblistki (świetna), zestawik cieni i tusz i karnecik do studia urody na zabiegi pielęgnacyjno - kosmetyczne :-)

Monika Andrzej jest z 2004 więc jest sporo młodszy od Wiktorii

Skoro już pytacie to powiem co było w prezencie dla mnie :-)
Książka zeszłorocznej noblistki (świetna), zestawik cieni i tusz i karnecik do studia urody na zabiegi pielęgnacyjno - kosmetyczne :-)

Monika Andrzej jest z 2004 więc jest sporo młodszy od Wiktorii
Prezencik od M?JesIi tak to fajnie. Mój M by nie wpadI na pomysI ze studiem urody.
No to dodaIam Andzejkowi Iatek. W sumie to nie wiem co mi przyszIo do gIowy bo przeciez widziaIam jego zdjecie.:confused:

Nadrabiam...

Confi - ślicznie Ci z Damiankiem:tak: A jak Mały słodko w tym fotelu wygląda:-D

Moniq jak Lila ślicznie w tych spodenkach wygląda! I jaki zachwyt na widok lalki!!! A ta laska na drugim zdjęciu to Twoja Mama?

Monika.... hmmmm... ten facet na pierwszym zdjęciu nie wygląda na mojego męża... ale jak dla mnie jest na czym oko zawiesić....;-) a Ty gdzie??? a jie chłopcy mają cudne oczy! ten błękit wali po oczach na kilometr!!!

Mamstud jakie świetne rodzeństwo!!! I z Ciebie jaka laska:tak: A Gaba w tej biało-czerwonej sukience wygląda rozczulająco!

Kasiu - zięć jest sppppperrrrrr!!! Wiki - no, no!!! Mała kokietka! I poproszę o lepsze zdjęcie Twojej osóbki...:tak: Chyba, że to tylko u mnie tak kiepsko widać... Bo jakoś zbędnych kg nie widzę...:tak: O rety! Pewnie ich w ogóle nie ma!!! A ja lepsze zdjęcie chciałam...

No i na podsumowanie - Mamstud fajny prezent:tak:!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry