reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jolu ale fajne świąteczne fotki. Bujaczki są cudne no i Wy...ogólnie wyglądacie przeuroczo :tak::tak::tak:

aneteczko dziękuję bardzo...wszyscy jednak twierdzą ,że Damiś podobny do taty. Tym bardziej mi miło ,że sądzisz inaczej ;-):-)

Mmatysia ...Fifi - Mikołajek jest Boski :-D:-D:-D
zdjęcia pełne uroku...jak to w Święta :tak:
Pięknie wyglądasz nawet w fartuszku :sorry2:

Roxy...czapa była "wujkowa" :-D no i dziękuję bardzo ;-)

Paula dzięki ;-)

Tikanis...no Kubuś faktycznie śliczny jak malowanie :-) no i jaka para nam sie tu nowa utworzyła..no, no :-D gratulacje Młodej parze :-D

Ankzoc...dziękuję kochana...co prawda z tymi osiągami to znajdzie sie wielu lepszych ale i tak jestem dumna mama i koniec :-D

a Majeczka...no sama słodycz :tak: w tej sukience w grochy jak laleczka wygląda. Piękna córunia :tak:

aga_k_m ...ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choć nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać :-p
Nadrabiać proszę

no to wspomniany miód...też w Świątecznej scenerii

Załączniki

• Damianek 173.jpg
    Damianek 173.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 146
  • Damianek 174.jpg
    Damianek 174.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 170
  • Damianek 198.jpg
    Damianek 198.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 149
  • Damianek 247.jpg
    Damianek 247.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 141
  • Damianek 134.jpg
    Damianek 134.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 159
  • Damianek 211.jpg
    Damianek 211.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 136
  • Damianek 208.jpg
    Damianek 208.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 142
  • Damianek 232.jpg
    Damianek 232.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 133
  • Damianek 237.jpg
    Damianek 237.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 122
  • Damianek 239.jpg
    Damianek 239.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 114
reklama
[Quote = Confi; 4718215]
aga_k_m ... ja mam dla ciebie jeszcze trochę miodu, choc nie powinnam bo zdjęcia mojej synowej muszę wypraszać :-p
Nadrabiać proszę

no to wspomniany miód ... też w Świątecznej scenerii [/ QUOTE]

Dzięki Ci dobra Kobieto! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Piękne foteczki! Damis do facecik Pełną parą - koszula ta - no nie pogadasz ;-):tak: Przystojniak na maxa! Również Ty wyglądasz śliczniutko (no i cudnie Ci w fiolecie - Ale to już wiesz:tak::-)).
Fotka w fotelu Damianka - zabójcza - Kocham te Jego minki!
No i fotka Twojej Mamy z bąblami - świetna!

aga,confi- hehe no pewno dzieki dziewczynki za te cudowne slowa w strone kubolka:P
confi- choineczka bardzo ciekawa i pomyslowa,, dami superowo juz siedzi,,, no i ty wygladasz kwitnaco a gdzie te kg do zrzucenia o ktorych piszesz?????
roxy- dla nadusi od kubusia:*

O Iudu, muszę częściej nadrabiać zaIegIości bo znowu 10 stron w pIecy. Zdjęcia ogIądam aIe cosik napisać to już Ień mnie ogarnia.

Confi,prezes marchewkowy nosek jest cudny. Minasy w jego wykonaniu reweIka.Jak patrzę ,na jego zdjeci to zawsze mi się wydaje,ze swiadomie pozuje do zdjeć.

Tikanis,śIiczna z Ciebie kobitka.Fotografie piękne.Nie obraz sie aIe woIaIabym obejrzeć zdjęcia robione przez amatora.

Kornasia, pokazuj częsciej swoją damę.Reniferek sIodziutki.

Marzenka, no wreszcie pokazaIaś córke mojego męża:-D.PuIpecik z niej.Dziwne bo nie podobna do mojego M.

JoIa,fajniutkie są. Jedna maIy diabeIek a druga anioIek. Będziesz miaIa z nich uciechę jak podrosną.

Kasia,FIfi mnie rozbraja tymi swoimi poIiczkami. Ma bardzo deIikatną urode jak dziewczynka.

PauIa, miIo poznać Twoją panne.MaIy smutasek. Mój Tomek większosc zdjec ma z taką mina. Ciężko zIapac go z usmiechem bo zaraz powaznieje i obserwuje aparat.Prosze o wiecej zdjęć z rozesmianą maIa.

Tsarina, super zdjecia z tygrysiorem. Ciekawa jestem jak Iza zareagowaIa na jego widok. MusiaIa byc zdziwiona jego rozmiarem.
Zdjęcia w różowym? Czy to jakiś żart?Jakoś ciężko przyjąc mi do wiadomosc,że posiadasz ubranka w takim koIorze.

Tikanis, Kubuś ma piękne oczy. BIyski Iobuziaka z nich widać.

Confi, śmieszny ten Twój Damiś. PomysI na aIbum z jego zdjęciami superasny pomysI.

JoIa, Ty Iaseczko.Dziewczymki na gąsienicach szczęsIiwe i radosne.Twój mąż wygIada na osobę bardzo spokojna i opanowaną.

Mmatysia, jeszcze raz napiszesz ,że jesteś gruba to potne się tępą żyIetka.
Fifi,jak zwykIe rozesmiany. Zdjęcie w stroju mikoIaja będzie sIodkim wspomnieniem.Starszak jaki eIegant.

Ankzoc, Maja i fIoIetowa sukienka super poIączenie.Dawno jej nie widziaIam i pierwsz co to zobaczyaiam jej wieIkie oczeta.

Confi, tym razem nie o Damisiu. ŚiIczna jesteś mamuską. Choineczka ubrana przez Ciebie?ZgadIam?

jolu
dziewczynki wyglądają bosko, takie uchachane, szczęśliwe. No a Ty, laseczka. Figurki zazdroszczę. Super!
Te bujaczki wyglądają uroczo:tak:

Mmatysia
Widzę, na razie tylko Twoj Fifi paradował w świątecznym stroju (my już nie dostaliśmy rozmiaru w Next). Super pomocnik mikołaja :tak:
A Ty jaka odstawiona ... fiu fiu :-)

tikanis
Kubuś jest ślicznym chłopcem. Ale czego chcieć ... po mamusi to ma :tak:

aknzoc
Ach te oczka Majeczki.
Taaakie duuuże i taaakie śliczne.
Dziewczynka jak namalowana :tak:

Confi
Już pisałam Ci o choince, podoba mi się wyjątkowo. Te bombki wyglądają na niej uroczo (super dobrałaś kolorki). Szkoda że ja nie wpadłam na taki pomysł. Taka choineczka by się u nas zmieściła :tak: Jest śliczna. A z czego jest?
Wy wyglądacie ekstra. Na Tobie zawiesiłam oko na dłuższą chwilę. Śliczna kobiete z Ciebie jest. Boję się że jak nam schudniejsz to nie będziesz już taka ładna na buźce ;-) Masz śliczną cerę, ekstra włoski, no i w ogóle :tak: Chyba wrócę do swojego blondu :cool2:

A teraz pomęczę Was troszkę nami

Załączniki

• IMG_3493.jpg
    IMG_3493.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_3503.jpg
    IMG_3503.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_3515.jpg
    IMG_3515.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 128
  • IMG_3512.jpg
    IMG_3512.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_3526.jpg
    IMG_3526.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_3550.jpg
    IMG_3550.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 261
  • IMG_3551.jpg
    IMG_3551.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 142
  • IMG_3559.jpg
    IMG_3559.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 160
  • IMG_3567.jpg
    IMG_3567.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_3562.jpg
    IMG_3562.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 134
... cd

Załączniki

• IMG_3576.jpg
    IMG_3576.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 158
  • IMG_3580.jpg
    IMG_3580.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_3598.jpg
    IMG_3598.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 132
  • IMG_3590.jpg
    IMG_3590.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 126
Moniqsan,zdjęcie z babuniom bardzo wzruszające.Nasza babcia widziaIa Tomka dosIownie pare minut.UmarIa w miesiąc po jego urodzeniu.
Podobna jestes do swojej mamy.MaIa chyba z urodą poszIa w rodzinę K.No i poza tym niunia eIegantka caIą gębą.Ty też super wygIądaIaś aIe ten wieIki brzuch zepsuI caIy urok Twojego stroju.:-D

reklama
Moniqsan - woooooooow - świetne świąteczne foteczki (i u Twojej mamy, i u Teściow)!!!
Lili sliczności na maxa - a ten komplecik z Zary jest po prostu rewelacyjny!!! czerwone rajstopki i buciki tez!!!
Twoja figura do pozazdroszczenia - w ogole oddawaj ją nawet z tym wyimaginowanym brzuszkiem czy faldkami - przyjme ja bez dwóch zdań. No i.... lubie ten Twój subtelny uśmiech - masz taką delikatną a jednocześnie wyrazistą urodę:tak::-)
a teraz uwaga - Twój M ma świetne buty!!! Powiedz mi jaka to jest marka?? mam fioła na punkcie męskich buciorkow :tak::-D- no i uwielbiam dobrze ubranych mężczyzn (moj to na codzien preferuje styl sportowy, ale jak juz szykuje sie jakies extra wyjście to lubi przyciąć "kozaka"... no a z butami ma lekki problem - rozmiar 48:szok:)

monika - Boziu... jakie cudne OCZY mają Twoi chłopcy (pisałam juz o nich nie raz - ale chyba nigdy nie pominę tego faktu)... nosz normalnie kocham ten błękit!!!
Masz klapsa po dupce za to, że nie umieściłaś siebie w tych fotkach.
Śliczny z Tomcia Mikołajek :tak::tak::tak:
Widać, że Twój S szaleje za Synkami:tak::-) a "baranek" to najlepszy przykład;-):tak:
Twoja mama to piękna kobieta - no i jaką ma figurkę - ulalala - z takimi genami to Ty wiecznie piekna i mloda bedziesz:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry