reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kubuś a Ty taki śliczny chłopiec jesteś a nie chcesz spać, oj nie ładnie -daj mamie odpocząć to może częściej będzie do nas zaglądać :tak:;-):tak: a co taki smutasek ? prosimy o zdjęcie z uśmiechem. Nawet bez uśmiechu jest śliczny ale to na pewno po mamusi :tak::tak::tak:

reklama
Jolu twoje dziewczynki takie uśmiechnięte prawie na każdym zdjęciu a jakie piękne prezenty :-) a o twojej figurce nic nie powiem bo mi wstyd :zawstydzona/y:
Mamamatysia mikołajek mały cudny najlepsze 4 zdjęcie słodziak ;-)i twoja figurka niczego sobie coraz bardziej przy was się kompleksów nabawiam laski :zawstydzona/y:
Tikanis zakochałam się w oczkach Kubusia piękne :-)

Tikanis,Kubuś jest śliczny:tak: powiedz kochana czy któraś z dziewczyn rezerwowała Go na zięcia bo jeżeli nie to ja Go rezerwuje dla Nadusi:tak:;-) Będe miała cudnego zięcia:tak::tak::tak:

mamamatysia, malinka, kasia- dzieki dziewczynki, a te ,oje czarne oczka znow dzis w nocy parszywie spaly... kiedy ja sie wyspie??:///
roxy- kochana jescze nikt kubusia nie "rezerwowal" hehe"P takze masz to jak w banku.. kubus i nadusia para zakochana hehe:P

mamamatysia, malinka, kasia- dzieki dziewczynki, a te ,oje czarne oczka znow dzis w nocy parszywie spaly... kiedy ja sie wyspie??:///
roxy- kochana jescze nikt kubusia nie "rezerwowal" hehe"P takze masz to jak w banku.. kubus i nadusia para zakochana hehe:P

Nie przejmuj sie nie jestes sama u nas tez co 2godz cyc albo i czesciej o 5,6 pobudka:wściekła/y: i tak od urodzenia jak mial 5 m-cy to zdazylo mu sie pare razy obudzic 2razy w nocy ale to juz daleka przeszlosc tez jestem ciagle niewyspana wiec witaj w klubie kobito:tak:

No więc kobity pamiętać że Kuba zarezerwowany:tak:;-):-) muuuuaaaa od Nadusi:-D

Mam mnóstwo zaleglości, więc zacznę od końca, bo nie pamietam na której stronie ostatnio skończyłam, cofnęłam się 30 stron

tikanis- Kubuś ma śliczne czarne oczka.... A twoje zdjęcia są przesliczne

mamamatysia- ale masz pięknego radośnego Mikołajka :-), super z Was rodzinka, a zdjęcie w foteliku prezesunio :-D

confi- Twój Damiś jest poprostu rewelacyjny, swoimi postępami bije na głowe wszytskie dzieciaki! Moja Maja też tydzień temu zaczęła sama wstawać :-). A ostatnie zdjęcie poprostu rewelka!

kornasia- wow super wygląda mały reniferek :-), Diana ma piekną delikatną urodę

roxy31- nie no zdjęcie Nadi w ręczniku jest poprostu powalające :-D a mała jaką ma ciemną karnację ;-)no tak teraz dotarłam do zdjęć ta piekna karnacja to po mamusi ;-)

jola466- Twoje panienki są super, no i te bujaki...... rewelacja, szkoda że u nas są takie drogie :-(, a z Ciebie piekna mamusia ;-) ale Twoje córcie podobne są do tatusia :tak: Filmiki są super, Majka aż się wsłuchiwała.......

tsarina- wiesz co twoja Izula ma cos takiego w swoich oczkach, że przyciąga uwagę....... śliczna dzieczynka, zdjęcia w bluzie poprostu miodzio!

paula7- twoja malinka to czyty tatuś!!! Ta jej minka na 1 zdjeciu jest poprostu the best!

kasia1208- ale Fifi ma piekne oczka ;-)a jaki z niego radosny brzdąc:-D A Wiki jest sliczniusia

m&ms- super zdjęcia, starsznie podoba mi się uroda Majeczki! Widzę, że mała uwielbia spedzać czas ze starszym bratem- śliczne fotki. Twoja Majeczka to jak Damianek Confi, zaskakują swoimi zdolonościami!

moniqsan- Twoja Lili jest jak cukiereczek.......... te jej wielkie oczka ahhhhh, a super ma kombinezonik :-p

marzena80- nie no Natasza jest boska, słodziutki pulpecik :-):-):-) ty jej depilujesz brwi :confused:

martalis- wow jaki radosny bąbelek, piekne ma oczka :-)

bohaciefka- ale masz piekne panieneczki w domu :tak:;-) zdjęcie Małgosi nr 2 rewelacja

m@dzi@- no mały cwaniaczek........... ;-), moja Maja dopiero od ponad tygodnia zaczęla wstawać.

mamstud- wow Gaba przybrała fajna pozycję do spania :-D, zdjecia z miską super :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry