reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Dziękuję Wam Dziewczynki za miłe słowa :-) o moim Skarbie
Aga_k_m no Jagódka mnie rozbroiła swoim uśmiechem...a imię pięknie do niej pasuje :tak: właśnie taka Jagudkowa jest ... śliczności :tak:
Monika1977 Tomuś ma super przyjaciela:tak: super chłopczyk...:-)

A mój M przyjechał i dorwałam aparat :-p to są zdjęcia z wczoraj a na koniec jeszcze my razem ;-)

Załączniki

• IMG_7234m.jpg
    IMG_7234m.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_7242m.jpg
    IMG_7242m.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_7269m.jpg
    IMG_7269m.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_6288m.jpg
    IMG_6288m.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Okruszku - boski jest Twój Śmieszek, no i jakiego ma fajnego kolegę:tak::-D. Cudnie razem wygladacie :-):-):-) (P.S. zmieniłaś fryzurkę??)

okruszku, jaki twój Tymuś jest śliczny!! :tak::-):-) te oczka, no masakra normalnie :szok::-) i jakie minki robi :sorry2: hihi widzę że Confi Damiś będzie miał kolegę do wspólnych prześmiesznych minek :rofl2::rofl2:

aga, no Jagodzia na 3 fotce wyszła jak zawodowa modelka :-D:-D minka profesjonalna :-D a pozostałe to kojarzą mi się z takimi przemiłym kociaczkiem, do zagłaskania :sorry2::cool2::cool:

monika, ojj to Tomuś ma już najlepszego przyjaciela na świecie, cudne foteczki :tak:

a ja dziś postaram się wrzucić kilka fotek z chrzcin i z pobytu w Pl :tak: i "za karę" że dość dawno nie wstawiałam tu Marcelitka (nie pamiętam kiedy ostatnio dodawałam fotki :zawstydzona/y:) zasypie was zdjęciami po uszy :-D

Aga....Jagódka jest śliczną dziewczynką:tak: Minka na 3 fotce to wymiata...bez dwóch zdań,świetna:tak:;-):-) Widze że Jagódka też miała mikołajkowy strój,słodko:-):tak:

Monika.....Tomuś to słodziak....świetne są foteczki psiowymi przyjacielami:tak:

Okruszku....Tymek jest swietny a mamusia laseczka:tak::-)

Barmanko...dawaj foteczki:-):-):-)

Aga km Jagodka to swietna dziewczynka widac po minkach,ze to maly chochlik:-)

Monika powtoze sie ale Tomus to wykapany tatus:tak:

Okruszku no coz napisac Tymek to b,sliczny chlopiec:tak:

okruszek- twoje zdjecia sa zawsze jak z gazety takie profewsjonalne... super slicznie tymek na nichw ychodzi...

aga- no twoja malutka to cala mamuska po oczkach takie ma delikatne rysy twarzy

monika- slodki maluch:p

Monika pierwsze co widać na twoich fotkach to oczy piękne niebieskie oczy:tak: a kapelusz jest Wiktorii;-)
Okruszku fakt twoje zdjęcia zawsze profesjonalne :tak: piękny chłopczyk:-)
Barmanko czekam na zasyp zdjęciowy :happy2:

Dawno mnie nie było, a na tym wątku to już w ogóle, więc zaczynam od naszych majowych ślicznotek i przystojniaków.

No to 20 stron wstecz:-)

Confi Damianek jak zwykle rozbrajający i przeuroczy. I zazdroszcze troszkę tego, że bawi się z sunią. Mój pies boi się Julka bo ten wyrywa mu sierść :tak:
A tak na marginesie mój też miał być Damian(po moim bracie) ale mój M się nie zgodził więc został Julian Damian.

Kornasia Diana to taka urocza panna - takie minki robi. No i fajny reniferek z niej

Marzena śliczne ząbki ma Natasza. Do kogo jest podobna? Do Ciebie.
Ma fajne duże oczka blond włoski - fajna babeczka z nie wyrośnie:tak:

Kasia 1208 nie wiem czy już pisałam, ale Filipek to taki słodki niemowlaczek i fajny śmieszek. Takie ciepło i radość z jego bużki bije.

M&M"s Majunia rewelacyjna no i piekna bedzie po mamusi. Super brązowe, duże, oczyska ma. I policzki do wycałowania. No a mama bez komentarza bo w depresje wpadnę:tak:

Moniqsan Lili super się rozwija - pisałas, że Ty też szybko zaczynałaś chodzić. Julek chociaż z tego samego dnia co Lili to dopiero od kilku dni staje, a od miesiaca siada sam.

Paula Natasza o wiele słodziej wygląda uśmiechnieta. Fajna dziewczynka.

Tsarina Iza Mirka świetnie z tygrysem wygląda i w ogóle bardzo ładna z niej dziewczynka.

Tikanis Kubuś lubi włazić w kąty. Podobny do Ciebie - ładniutki jak mama.

Jola panny A&A jak zwykle ślicznie razem wyglądają, roześmiane, odstrojone.A mama no cóż... jak tak się wyglada po ciaży z bliźnietami to ja poprosze. Tylko potem z opieką nad dwójeczką będe musiała do Ciebie po rady uderzać.

Mamamatysia ale Ty laska jesteś, a Filip przecudowny Mikołaj. I też taki super roześmiany wesoły chłopiec.

Ankzoc Maja ma śliczne rzęsy. I w ogóle jest fajna dziewczynka. Sukieneczka w grochy cudna. No i Majunia super sie bawi krzesełeczkiem( a ono chyba od roczku jest?)

Monika synowie podobni są do Twojego męża. I rzeczywiście mąż młodo wyglada. A wszyscy trzej mają obłedne oczy :tak:

Mamstud zdjęcia z bratem świetne. Gabrysia super dziewczyna, chyba troche jednak jest do Ciebie podobna. I bardzo ładnie wyglada w sukience czerwonej.:tak:

Roxy Nadia to cała Ty - śliczna. Czarne oczy cudowne. Świetne imię wybrałaś dla córci. Ja też miałam takie przygotowane dla dziewczynki.
No i podejrzewam, że pacjenci płci męskiej są zadowoleni jak masz zmianę;-)

Okruszku Tymek to mały przystojniak. I uroczo się śmieje.

Aga km tyle stron nadrobiłam a Jagódki tak mało. A bardzo podoba mi sie jej minka z trzeciego zdjęcia. Bo juz kilka takich zdjec chyba było. Naprawdę świetnie wtedy wygląda

A Marcelka Barmanki brak od wielu stron. I Martalis też się tu nie udziela za często. I chyba mam jakiegoś hopla na punkcie oczu.
W każdym razie za ew. ominięcia z góry przeprasza. Obiecuje poprawę:tak::-)

O, tu też mogę Was nadrobić. Nie ma tego jakoś bardzo dużo

kasiu, ale super zdjęcia!!!
fifi w biżuterii wygląda bombowo. Pasuje mu ;-)
W kapeluszu jakby miał już z rok
A na ostatnim zdjęciu widać te jego słodkie polisie. Strasznie mi się takie u dzieci podobają :tak:

okruszku
hehe, ale fajne minki :-) W ogóle imię Tymek bardzo do Twojego synka pasuje wiesz? :tak:

agakm
nie no, Jagoda to prawdziwa kokietka. Ale ona stroi te uśmieszki. Takie teatralne :-D No i dziewczynka od kupki :sorry2: Takie dziecko i kupa :nerd: Szok

Monia
Tomuś ma bardzo oryginalną urodę. I te oczy, takie jaśniutkie, magiczne :tak:

a ja wrzucam Lili z ostatniego pobytu u dziadków

Załączniki

• IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0302.jpg
    IMG_0302.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_0325.jpg
    IMG_0325.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0303-1.jpg
    IMG_0303-1.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0332.jpg
    IMG_0332.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_0339.jpg
    IMG_0339.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_0360.jpg
    IMG_0360.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0361.jpg
    IMG_0361.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0365.jpg
    IMG_0365.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_0349.jpg
    IMG_0349.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Moniq - piękne foteczki!!! Widzę, że Ikeowska mata wiernie Wam towarzyszy:-) (żałuję, że się na nią nie pokusiłam:sorry2:). Lili świetnie "dogaduje" się z Dziadkami -prawda?? (bo po Nich to od razu widac, że zakochani są w niej po uszy)... Aaaaa - no i ma Dziewczynka spust jabłkowy;-):-D:-D

Do góry