reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

:tak:Jolu-zdięcia dziewczynek super!fajnie że dałaś fotki z roczku:tak:Jak Alicja i Amelka ładnie wygladają:tak:w końcu młode damy rosną.Jakie radosne i szczęśliwe,widać imprezka urodzinowa bardzo się podobała:-):tak:Odnośnie stonogi-to uwielbia jak mama buja:tak:a sama też próbuje,masz racje bardzo komiczny widok;-):-DA ty też pięknie wyglądasz:tak:cała promieniejesz!ja też nie widze po Tobie zmęczenia,a swoją energie i uwage musisz rozdzielać razy 2.Ja to czasem przy jednym łobuziątku wymiękam:-)Ale jak na razie Niki nie daje aż tak bardzo popalić,więc nic tylko się cieszyć:tak:Widze ,ze dziewczynki próbowały torcika,no i jak?za pewne smakował:-)słodkie te fotki!uwielbiam oglądać zdięcia dziewczynek:tak:
Kasica-no to widze,że Roksanka nabyła kolejną nową umiejętność:-)a to mała spryciara:tak:fajnie jej wychodzi to gwizdanie:-)moja Niki na szczęście nie wie jeszcze co to gwizdek:tak: a że głowa boli to wierze .Ja na codzień mam hałas przy domu ,m prowadzi warsztat-dokładnie wulkanizacje.Hałasu mam sporo z każdej strony,a nawet podemną ,teraz Niki jeszcze śpi a panowie pod nami się tłuką:no: ale nic nie zrobie taka praca m . Fajny filmik:tak:a na włoski Roksanki jak zwykle nie moge się napatrzeć:tak:słodka dziewczynka.

reklama
Mama Niki,Nicolka na stonodze wygląda na szczęśliwa.Zdjęcia z psiuniem super.Moje dzieciaki od małego wychowują się z psami.

Kasica, wózio fajny. Roksanka już się w nim zadomowiła.Mój cwaniak gwiżdże na lizaku z gwizdkiem.

Moniq,czwarte zdjęcie najlepsze. Miny ludzi na ulicy bezcenne.Oczka niunia ma śliczne.

M&M'S, Majeczce spodobała się huśtawka?Mała cwaniara z niej.Mikołaj szaleje na hulajnodze tak jak mój synuś.

Confi już Ci pisałam na NK piękna z Ciebie kobieta. Ślicznie wyszłaś na zdjęciach. Damiś jak zwykle rewelacja.

Jolu, spóźnione życzenia dla Twoich panienek.Zawsze tak słodko wyglądają na zdjęciach,że trudno uwierzyć w ich charakterki.

Ostatnia edycja:
m&m's ,Jolu , Kasica, Aga_k_m , Monika...dziękuję w imieniu Damisia i swoim :zawstydzona/y::sorry2:
nie spodziewałam się tak miłych słów pod swoim adresem :sorry2:
Bo Damiś...normalka ;-)

Jolu Twoje dziewczynki jak zwykle rozpromieniają nam zdjeciowy wątek swoimi buziami...a Ty jak wyglądasz...gdzie Ty jesteś zmęczona??? W ogóle nie widać po Tobie zmęczenia ... kwintąco , świeżo i radośnie :tak: Prawdziwa szczesliwa mamusia

Kasica jaka Roksanka jest sprytna :-D super. Na temat jej włosków chyba już wszystko zostało powiedziane ,ale ...no cudne ma te włoski no :laugh2::laugh2::laugh2:

M&m's Nasze dzieciaki by sie dogadały.Mateusz tez uwielbia hulajnogę a Filip podobnie zwiedza ogródek:-D:-D:-D.Świetne zdjęcie na huśtawce uwielbiam roześmiane szkraby:-)
Confi ale Damian dorósł:szok::szok::szok:.Zmienił się bardzo.Ty wyglądasz pięknie,śliczna z ciebie mamusia.
Jolu zdjęcia bliźniaczek jak zwykle słodkie.Rosną ci małe czytelniczki.Po fotkach widac ,ze imprezka urodzinowa udana.
Kasico nowa cenna umiejętność Roksanki:-D:-D:-D.Kochana jest i rzeczywiscie w porównaniu z większością naszych brzdaców wygląda na starszą.
Troszkę Filipa:
IMG_0056 [MiniFoto].jpgIMG_0074 [MiniFoto].jpgIMG_0013 [MiniFoto].jpgIMGP7882 [MiniFoto].jpgIMGP7920 [MiniFoto].jpgIMG_0080 [MiniFoto].jpg

Mmatysia mi najbardziej podoba się minka na 6 zdjęciu. U nas mięciutka piłka tez jest ciągle maltretowana. Fifi na każdym zdjęciu jest pogodny. On chyba nie należy do marudnych dzieci.

Kasiula...śliczną masz córeczkę:-)

M&m,s...Maja jest debeściarą:tak: Boszeeeee jak Ona sobie radzi na placu zabaw:szok:
Piękności mała:tak:
Mikołaj to mega przystojniak....achhhh:-)

Confi....super fotki:tak: Na temat Damianka nic nowego nie napisze-superowy chłopak:tak:
Nie wiem dlaczego masz obiekcje odnosnie swojej osoby:no: Śliczna kobieta z Ciebie....figurka do pozazdroszczenia:tak::-)

Jolu...zdjęcia z urodzin przesłodkie,no po prostu wymiatają,dziewczynki śliczne,mamusia śliczna....tort wygląda pieknie i smakowicie:tak::-)

Kasica...Roksanka jest rozbrajająca z tym gwizdkiem:tak::-D
Już wiem czego mam nie kupować mojej Nadii:-D:-D:tak:;-):-)

Mmatysiu....Filipek to ma takiego "diablika" w oczach:tak: śliczny chłopczyk:tak::-)
Kochana mam pytanie gdzie kupiłaś tego bujanego konika niebieskiego:sorry2:
Chcemy kupić Nadince ale wszystkie takie duże a ta zabawka bardzo mi sie podoba i tak akurat na teraz:tak:

Mmatysiu....Filipek to ma takiego "diablika" w oczach:tak: śliczny chłopczyk:tak::-)
Kochana mam pytanie gdzie kupiłaś tego bujanego konika niebieskiego:sorry2:
Chcemy kupić Nadince ale wszystkie takie duże a ta zabawka bardzo mi sie podoba i tak akurat na teraz:tak:
Dziękuję:-).
Konik to spadek po Mateuszu,przeleżał w piwnicy 8 lat.Ale ostatnio widziałam takie w Tesco.Teraz markety zaczynaja wyciągać asortyment "ogrodowy" to pewno znajdziesz bez problemu.Gdybyś nie znalazła to proszę:
Nasze Dzieci - WYSYŁKA 0 ZŁ! LITTLE TIKES KONIK

Mmatysia ...Ty mówisz ze Damian urósł? A Filip? Boziu jak on się zmienia :szok: prawdziwy kawaler z niego . Monia ma rację, minka na 6 zdjęciu wymiata :-D
Świetny jest...

a ja znalazłam Damisia z Warszawy...pierwszy raz na huśtawce :tak:
no i parę innych...

EDIT: Roxy...dzięki :)
no ale wiesz...co innego na fotkach a co innego w lustrze ;)

Załączniki

• DSCN5834_zmień nazwę.jpg
    DSCN5834_zmień nazwę.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 123
  • DSCN5857_zmień nazwę.jpg
    DSCN5857_zmień nazwę.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 131
  • DSCN5808_zmień nazwę.jpg
    DSCN5808_zmień nazwę.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 156
  • DSCN5851_zmień nazwę.jpg
    DSCN5851_zmień nazwę.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 124
  • DSCN5825_zmień nazwę.jpg
    DSCN5825_zmień nazwę.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 125
  • DSCN5883_zmień nazwę.jpg
    DSCN5883_zmień nazwę.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 130
  • DSCN5899_zmień nazwę.jpg
    DSCN5899_zmień nazwę.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 116
  • DSCN5794_zmień nazwę.jpg
    DSCN5794_zmień nazwę.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 124
  • DSCN5796_zmień nazwę.jpg
    DSCN5796_zmień nazwę.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 110
  • DSCN5901_zmień nazwę.jpg
    DSCN5901_zmień nazwę.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 129
Ostatnia edycja:
reklama
Confi po prostu nie mogę...Damian ma boska fryzurę:-D:-D:-D.Adam już od miesiąca chce dopaść Filipa i obciąć mu włosy,ja nie pozwalam bo tak bardzo lubię te jego loczki:sorry2:.M w łóżeczku wymiata:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry